Tuesday, 23 April, 2024

Τουρνουά φιλικών αγώνων από τον «Ίκαρο» Γιαννιτσών

Τουρνουά φιλικών αγώνων από τον «Ίκαρο» Γιαννιτσών

Την  Κυριακή 1 Μαρτίου  διεξήχθη το τουρνουά καλαθοσφαίρισης  που διοργάνωσαν οι «Ίκαροι» Γιαννιτσών με φιλοξενούμενους τον Πιερικό- Αρχέλαο Κατερίνης. Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση των «Ικάρων», η ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού- Αρχέλαου συμμετείχε με  μεγάλο αριθμό  αθλητών, δίνοντας μια σειρά από παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Π. Μυλοτόπου.

Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό και εορταστικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε από τους διοργανωτές του τουρνουά, οι αθλητές της ακαδημίας της Κατερίνης   έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τους συναθλητές τους και τους οικοδεσπότες Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:

Νίκος Σπόντης: «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού-Αρχέλαου και τον υπεύθυνο προπονητή Δαμιανό Χρηστίδη που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας για το  Τουρνουά που διοργανώσαμε. Σκοπός του Τουρνουά και των φιλικών παιχνιδιών που δώσαμε σήμερα δεν είναι η νίκη αλλά η χαρά των παιδιών την ώρα που αγωνίζονται και η ικανοποίηση για αυτά που καταφέρνουν στο παρκέ. Ευχαριστώ  προσωπικά τους προπονητές και τους αθλητές που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις δραστηριότητες τους. Εμείς θ’ ανταποδώσουμε άμεσα, το άλλο Σαββατοκύριακο, με επίσκεψή μας στην Κατερίνη για αντίστοιχο τουρνουά εγκαινιάζοντας την απαρχή μιας γόνιμης συνεργασίας των δύο ομάδων».

Δαμιανός Χρηστίδης: «Ήταν ένα πολύ όμορφο, δημιουργικό  τουρνουά που εκπλήρωσε κάθε στόχο του. Σε όλα τα φιλικά παιχνίδια  στόχος μας είναι να απολαμβάνουν οι μικροί αθλητές-τριες  μας το παιχνίδι και την χαρά που μπορεί να τους δώσει το μπάσκετ. Σκοπός είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να μείνουν μέσα σε αυτόν γιατί διαχρονικά θα έχουν μόνο όφελος.  Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου  τον υπεύθυνο των Ακαδημιών των «Ικάρων» Σπόντη Νίκο , για την φιλοξενία του για την πολύ καλή συνεργασία που αποφασίσαμε να έχουμε στο μέλλον. Περιμένουμε με τη σειρά μας τους φίλους από τα Γιαννιτσά στο «σπίτι» μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου