Tuesday, 19 March, 2024

Άνετη νίκη μέσα στην έδρα του για τον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών

Εύκολο αγωνιστικά το απόγευμα του Σαββάτου για το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» αφού κέρδισε την ομάδα του «ΠΑΟΚ» Αλμωπίας με σκορ 80-32

στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.).
Η ομάδα του «Μέγα» από το πρώτο δεκάλεπτο μπήκε μπροστά στο σκορ και κράτησε την διαφορά μέχρι το τέλος παίρνοντας εύκολα το «ροζ» φύλλο του αγώνα.


Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε τα εξής: «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κανένα σχόλιο για το παιχνίδι γιατί η ομάδα της Αλμωπίας λόγω προβλημάτων αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες. Είναι μια δυνατή ομάδα που αν ήταν πλήρης θα παίζαμε έναν όμορφο αγώνα. Κρατάμε λοιπόν τους δύο βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει τον αγώνα και ήταν για ακόμα μια φορά δίπλα στην ομάδα μας, καθώς και τους αθλητές της ακαδημίας μας που δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο αγωνιστικό κλίμα στο γήπεδο».
Τα δεκάλεπτα: Α:22-06 Β:19-09 Γ:22-08 Δ:18-09
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.13π,Χερκελετζής Β.2π, Στόιτσης Κ. 16π, Μόσχου Κ. 5π, Βασιλειάδης Ι. 6π, Παπαμανώλης Π. 4π, Παπαδόπουλος Γ. 5π, Παναγιωτίδης Α 2π., Παρτσαλάκης Σ 5π., Μαυρένης Δ. 2π, Χατζηλαμπρινός Σ. 18π, Χατζηλαμπρινός Θ.,Κουτρουλός Σ., Ποζουκίδης Π.2π.
ΠΑΟΚ Αλμωπίας (Αβραάμ Α.) Αμανίδης Π. 6π., Νταούτι Μ.. 9π., Αβραάμ Α. 4π,. Καρπάς Α. 6π., Καρατζάς Α. 5π., Τσαμτσίδης Μ. 2π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου