Thursday, 28 March, 2024

Έδεσσα: Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ «για τον μικρό Γιώργο-Παναγιώτη»

Έδεσσα: Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ «για τον μικρό Γιώργο-Παναγιώτη»

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας- Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Πέλλας και την αρωγή του Δήμου Έδεσσας.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΓΑΣ Έδεσσας και των Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος που θα γίνει το Σάββατο 16 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ της πόλης μας. Ο αγώνας γίνεται για να ενισχυθεί η οικογένεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη (τα πλήρη στοιχεία της οικογένειας βρίσκονται στην διάθεση του συλλόγου), που χρειάζεται οικονομική βοήθεια, ώστε να προχωρήσει σε μια σειρά λεπτών και πολυέξοδων χειρουργικών επεμβάσεων,       ( συρίγγιο στην σπονδυλική στήλη, μπαλονάκι στην καρδιά).

Η εκδήλωση γίνεται με συνδιοργάνωση του ΓΑΣ Έδεσσας και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, αλλά και με την αρωγή του Δήμου Έδεσσας,

Τα εισιτήρια τιμούνται προς  5 ευρώ και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη. Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων είναι τα παρακάτω:

·         Στο περίπτερο του ΓΑΣ Έδεσσας στον πεζόδρομο (τις απογευματινές ώρες)

·         Μπουγάτσα Σκαλιδάκης Μοναστηρίου 31, Έδεσσα

·         GENIUS PC – ΔΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Α. Αρχιερέως Παντελεήμονος 22, Έδεσσα
·         OTONET Μελά Παύλου 14, Έδεσσα
·         Cafe · Bar Duomo Πλατεία Τημενιδών 3, Έδεσσα

·         GOLDEN Cafe · Bar Αριστοτέλους 2 & Πλατεία Τιμενιδών Έδεσσα

·         TASTY Fast Food,  Δημοκρατίας 33, Έδεσσα

·         Crossfit Edessa Fitness Center, Τσιμισκή 11 Έδεσσα

Εισιτήρια θα πωλούνται και την μέρα του αγώνα στην είσοδο του Γηπέδου.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ που έγραψαν την πρόσφατη ιστορία του, Πρέλεβιτς, Παπαλουκάς, Ρετζιάς, Γαλακτερός, Λιαδέλης, Σιγάλας, Γιανούλης, Μπουντούρης, Βουρτζούμης, Κωνσταντινίδης,  Χρυσανθόπουλος κ.α..

Προπονητής θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής να ενισχύσουν την προσπάθεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη αγοράζοντας ένα εισιτήριο.

Για την στήριξη της οικογένειας ο ΓΑΣ Έδεσσας δημιούργησε λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό: 5253-076119-141. Όποιοι επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν στην Τράπεζα Πειραιώς και να προσφέρουν ότι επιθυμούν αναφέροντας στην αιτιολογία «για τον μικρό Γιώργο-Παναγιώτη».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου