Thursday, 28 March, 2024

“Έκοψε” τα φτερά του Αετού Κιλκίς ο Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρος Γιαννιτσών με 56-35

Με εντός έδρας νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το τμήμα μίνι basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» την Κυριακή 9/4/2017

στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών, επί του ΠΑΣ Αετού Κιλκίς, με σκορ 56-35.

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από το άγχος των δύο ομάδων ο Μέγας κατάφερε να είναι ο τελικός νικητής. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε από το πρώτο μόλις δεκάλεπτο που τελείωσε με σκορ 17-5. Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο δεκάλεπτο με την ομάδα του Μέγα να κάνει κάποια λάθη αλλά η διαφορά να παραμένει σε διψήφιο αριθμό και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 27-13. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά χωρίς όμως να μπορούν να μειώσουν αισθητά την διαφορά. Ο Μέγας είχε σαφέστατο πλεονέκτημα και το εκμεταλλεύτηκε  διατηρώντας την διαφορά που είχε πάρει από το πρώτο ημίχρονο και έτσι παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα. Τελικό σκορ 56-35.

Σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του παιχνιδιού οι προπονητές των γηπεδούχων, Χαράλαμπος Χαριτίδης και Δημήτρης Κυριαζής τόνισαν :

Χαριτίδης Χ. : «Καταρχήν θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίχτες μας για την νίκη. Κάνουμε λάθη που ναι μεν διορθώνονται αλλά δεν παύουν να μας ανησυχούν. Στα θετικά σημειώνουμε ότι καταφέραμε να κλέψουμε πολλές μπάλες με την άμυνα που παίξαμε και έτσι μας δινόταν η ευκαιρία να τρέξουμε στους αιφνιδιασμούς και να πετυχαίνουμε εύκολα καλάθια. Η δουλειά και η υπομονή μέσα στις προπονήσεις και τους αγώνες είναι τα χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο για τις επόμενες χρονιές και αυτό είναι το ζητούμενο. Τέλος να πω συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα του Αετού για την προσπάθειά τους και την αγωνιστική συμπεριφορά τους σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού».

Κυριαζής Δ. : «Συγχαρητήρια στα παιδιά για το αποτέλεσμα και την συμπεριφορά που έδειξαν μέσα στο παιχνίδι μας. Παρόλα τα λάθη που κάναμε είχαμε στιγμές που παίξαμε ένα πολύ όμορφο basketball. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά βελτιώνονται συνεχώς, έχουν όρεξη για δουλειά και καταλαβαίνουν ότι μπορούμε να «χτίσουμε» όλοι μαζί ένα πολύ καλό σύνολο. Εκεί στοχεύουμε πλέον καθώς κάθε παιχνίδι μας δίνει τροφή για σκέψη και δουλειά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να παρακολουθήσει την προσπάθεια των παιδιών και ευελπιστούμε να συμβαίνει το ίδιο σε κάθε αγώνα μας».

Τα δεκάλεπτα: 17–05,  10–08, 16–12, 13–10.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Προπονητής Χ. Χαριτίδης): Καρυπίδης Κ., Χαραλαμπίδης Σ., Στεργιόπουλος Π., Μπάτσιος Ν., Χαλόφτης Ι., Μπάρπας Δ., Παπαδόπουλος Γ., Μαυρένης Ρ., Παρτσαλάκης Σ., Πέτσος Θ., Μανωλέμης Α., Ιακωβίδης Π.

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς: (Προπονητής Γ. Αποστόλου): Λυρτζής, Τσαπαρίδης, Κουρτίδης, Τσούλης, Κολιούσκας, Ταγκλαρίδης, Μπουρουτζάκης, Κατσαρός, Πουρνάρας, Γεωργιάδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου