Thursday, 28 March, 2024

Ήττα του Γ.Α.Σ.  Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών από τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε για το νέο έτος τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

την Κυριακή 9/1/2017, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών, από τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας, με σκορ 38-60.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Φίλιππος επέβαλε από την αρχή τον δικό του ρυθμό και έχτισε μία διαφορά της τάξης των δεκαοχτώ (18) πόντων στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Μέγας μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να μειώσει στους οχτώ (8) πόντους χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος του αγώνα καθώς οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθει των γηπεδούχων και κατάφεραν να τρέξουν τον αιφνιδιασμό και να τελειώσουν εύκολα φάσεις. Έτσι το ματς έληξε με νικητή τον Φίλιππο και σκορ 38-60.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε:

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την νίκη και την συμπεριφορά που είχαν σε όλο το ματς. Δυστυχώς δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού εκτός από μερικές αναλαμπές. Είχαμε 3 βασικές απουσίες και αυτό φαινότανε και σε άμυνα και σε επίθεση. Αν είχαμε και αυτά τα παιδιά ίσως τώρα να μιλούσαμε για ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση στα παιχνίδια και πρέπει να ελπίζουμε περισσότερο στις δυνατότητές μας».

Τα δεκάλεπτα:  05–22,  09–10, 12–09, 12–19.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Μπαντιμαρούδης Δ. 3π, Μπαντιμαρούδης Θ.,  Κουβρούκης Γ. 4π.,  Στόιτσης Κ. 23π., Καραπάνος Ν. 6π., Βασιλειάδης Δ., Παρασίδης Γ., Σαρηπαλόγλου Σ. 2π., Μανωλέμης Α.

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Προπονητής :Χ. Μπλατσιώτης): Αξιώτης Α.,Δάμτσιος Β., Μπιζάκης Κ. 6π., Αβραμίδης Ι. 7π., Κοτσίδης Α., Τσεμετζίδης Λ. 16π., Ζαμπάκας Θ. 15π., Κανακάρης Κ. 16π.

Ήττα του Γ.Α.Σ.  Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών από τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου