Thursday, 28 March, 2024

Ήττα του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών από τον ΑΟΚ Βέροιας

Με εκτός έδρας ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 27/11/2016, στο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας

από τον ΑΟΚ, με σκορ 61-47.

Σε ένα γρήγορο σε ρυθμό παιχνίδι ο Μέγας ήταν ανταγωνιστικός μέχρι το 3ο (τρίτο) δεκάλεπτο όπου και η διαφορά ήταν στους 6 (έξι) πόντους. Στο 4ο (τέταρτο) δεκάλεπτο , όπου ήταν και το καθοριστικό, ο ΑΟΚ αφού πίεσε σε όλο το γήπεδο ανάγκασε τους παίχτες του Μέγα να κάνουν πολλά λάθει και να πάρει έτσι και την νίκη με σκορ 61-47.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο. Επίσης να τονίσω ότι η εμφάνιση μας στα πρώτα 30 (τριάντα) λεπτά του αγώνα ήταν πάρα πολύ καλή και αυτό φαινόταν όχι μόνο στον πίνακα του σκορ αλλά και μέσα στο γήπεδο. Παίζαμε καλή άμυνα , ήμασταν αποδοτικοί στην επίθεση και αναγκάζαμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει πολλά λάθει. Για αυτό που θα πρέπει να είμαστε προβληματισμένοι είναι το 4ο (τέταρτο) δεκάλεπτο όπου εκεί δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση που έκανε ο ΑΟΚ και δυστυχώς να κάνουμε πολλά αβίαστα λάθει. Έτσι το παιχνίδι χάθηκε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Δεν είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και αυτό φάνηκε. Ήταν ακόμη ένα ματς από το οποίο , παρόλο που χάσαμε, κερδίσαμε πολλά στοιχεία. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΟΚ για την νίκη του και για την συμπεριφορά τους απέναντι μας».

Τα δεκάλεπτα:  14–09,  12–14, 17–14, 18–10.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Μανωλέμης Α., Πασσαλής Γ., Μπάρπας Δ., Μπαντιμαρούδης Δ. 2π., Μαυρένης Ρ., Κουβρούκης Γ., Καλβάκης Α. 13π., Στόιτσης Κ. 19π., Καραπάνος Ν., Βασιλειάδης Δ., Σωτηρίου Ν., Μπατζάκης Γ. 13π.

ΑΟΚ Βέροιας: (Προπονητής :Καπνάς Κ.): Δελιόπουλος Π. 5π., Ασλανίδης Θ., Καραθανάσης Φ. 6π., Βοριαζίδης Χ. 4π., Γιάγκος Σ. 3π., Αργιαντόπουλος Ε., Ιωαννίδης Φ. 19π., Γκίτκος Κ., Μεταξάς Ν., Ορφανίδης Θ. 6π., Αλευρίδης Ι. 22π, Δημάκας Π.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Ήττα του Γ.Α.Σ.  Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών από τον ΑΟΚ Βέροιας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου