Saturday, 20 April, 2024

Ίκαροι Γιαννιτσών-Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 47-45

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η παιδική ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών το 2019 αφού επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του συμπολίτη Μ. Αλεξάνδρου με 47-45

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που παρακολούθησε πολύς κόσμος από τις κερκίδες οι Ίκαροι έχοντας τον έλεγχο του αγώνα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου προηγήθηκαν και με διψήφια διαφορά, κατάφεραν να πάρουν την μεγάλη νίκη με ένα καλάθι διαφορά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δυο ομάδων που αγωνίστηκαν με πάθος, ήθος και αθλητικό πολιτισμό. Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή μας Αντρέα Οκλαλιώτη, που με σκληρή δουλειά από τις αρχές Αυγούστου μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ στους νεαρούς αθλητές τις ομάδας. Μετά την μεγάλη νίκη ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε : «Η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός σε αυτές τις ηλικίες. Μας ενδιαφέρει η εξέλιξη των παιδιών τόσο της ατομικής τους τεχνικής αλλά και της ατομικής τους τακτικής. Σε αυτή την λογική δουλεύουμε σχεδόν καθημερινά όλο αυτό το καιρό στις προπονήσεις. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα».
Ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Γραμματικού δήλωσε: «Το 2019 τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου έχουν επιτυχίες και η ομάδα αναπτύσσεται τόσο αθλητικά όσο και κοινωνικά με σοβαρές φιλανθρωπικές δράσεις. Όταν δουλεύεις με όραμα, σοβαρότητα και συνέπεια οι επιτυχίες έρχονται και όλα είναι δυνατά. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο! Καλά Χριστούγεννα και το 2020 που είναι κοντά μας η ομάδα μας οι ´Ικαροι Γιαννιτσών να πετύχει όλους τους στόχους. Θελουμε να αναδείξουμε το άθλημα που αγαπάμε στην πόλη που αγαπάμε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου