Thursday, 25 April, 2024

Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης-Εδεσσαϊκός 48-69

Μετά από 4 χρόνια αδράνειας η ιστορική ομάδα καλαθοσφαίρισης της πόλης μας ο Μ. Αλέξανδρος (έχει αγωνιστεί μέχρι και την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ)

επαναδραστηριοποιήθηκε στα τοπικά πρωταθλήματα της Β΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. με την αγάπη στην ομάδα, την θέληση και τελικά της συμμετοχής μιας 15άδας αθλητών όλοι τους Κρυαβρυσιώτες παίκτες από παλιά της ομάδας.
Στο πρώτο λοιπόν παιχνίδι, παρόλο που η διαφορά του σκορ ίσως να μην αφήνει περιθώρια για κριτική του αγώνα, εντούτοις ίσως και να διαφοροποιείται λίγο η εικόνα εάν αναλογιστούμε ότι η διαφορά διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα της Κ.Βρύσης μπήκε πολύ μουδιασμένη μετά από πολλά χρόνια σε ένα επίσημο παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε αρκετά καλά.
Το σημαντικό της προσπάθειας αυτής είναι ενεργοποίηση και πάλι του συλλόγου δίνοντας την δυνατότητα σε όσα παιδιά αγαπάνε το άθλημα και θέλουν να αθληθούν να ενταχθούν στην ομάδα της πόλης της Κ. Βρύσης. 
Η διαιτησία των κ.κ. Μελανίδη Χανού πολύ καλή
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : Α: 8-22 Β: 8-26 Γ : 15-7 Δ: 17-14
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 6, ΤΣΕΚΑΣ 4, ΜΑΡΑΖΙΔΗΣ 10, ΜΠΑΜΠΑΝΑΣΗΣ 3 (1 τρ.), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 14 (1 τρ.), ΒΛΑΧΟΣ, ΚΟΡΟΞΕΝΟΣ, ΤΑΧΟΣ 3, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΛΜΑΛΙΚΛΙΔΗΣ 3 (1 τρ.), ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ 4.

Από τον Λύσανδρο Αμιτζόγλου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου