Tuesday, 23 April, 2024

Εργόναθλος Πολυκάστρου-Ίκαροι Γιαννιτσών 58-69

Ένα ακόμα ντέρμπι επιφύλασσε η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ με τους Ικαρους, κατάφεραν να πάρουν σπουδαίο διπλό στο Πολύκαστρο

απέναντι στον τοπικό Εργοναθλο. Πρώτο δεκάλεπτο με της δύο ομάδες να μπαίνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση να είναι ισόπαλοι (16-16). Δεύτερο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες μπαίνουν δυνατά στο παρκέ με τους Ικαρους να διατηρούν τον ρυθμο του παιχνιδιού τους σε υψηλά επίπεδα, κλείνοντας το ημίχρονο έχοντας προβάδισμα 8 πόντων(26-34). Τρίτη περίοδος και Εργοναθλος “επιστρέφει” στο παιχνίδι, με εύστοχα τρίποντα και με τα δυνατά κορμιά κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς, με τους Ικάρους πλέον, να προηγούνται με βραχεία κεφάλι(43-45). 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο, το ματς παίρνει μια άγρια ομορφιά, με τους Ικάρους να επιστρέφουν στο παιχνίδι να παίρνουν προβάδισμα προς το τέλος του αγώνα και να το διατηρούν φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος (58-69). Επόμενο παιχνίδι 4/2 στο κλειστό γυμναστήριο Έλλη Μυστακίδη στα Γιαννιτσά απέναντι στον ΠΑΟΚ Αλμωπίας στις 18:00.
ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (Παπαδόπουλος): Καραχισαριδης, Λαγός 8, Ρεμπελος 16(1), Μπογδάνης 25, Στανιτσιδης, Γκότσης, Καραζεεβ 4, Πολυχρονιδης 14 (4), Παππαδοτης 2, Σταμπουλτζης, Ελευθεριάδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου