Wednesday, 24 April, 2024

Ζαφειράκης Νάουσας-Ίκαροι Γιαννιτσών 92-69

Σε ένα εξ αναβολής παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα τον Ικάρων

δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε σε ένα παιχνιδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για την ομάδα τον Γιαννιτσών, στην Νάουσα από τον τοπικό Ζαφειράκη με σκορ 92-69. Πρώτη περίοδο και οι ομάδες “μπαίνουν” μουδιασμενες στο παρκέ με τις ομάδες να βρίσκουν ρυθμό σιγά σιγά με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο τέλος της περιόδου με βραχεία κεφαλή (17-15).

Δεύτερη περίοδος και οι γηπεδούχοι παίρνουν από νωρίς τα ηνία του αγώνα με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, με γρήγορες επαναφορές στην άμυνα, με την ομάδα από τα Γιαννιτσά να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει με αποτέλεσμα να διευρυνθεί η διαφορά σε διψήφιο αριθμό με το τέλος του ημιχρόνου (48-30).

3η περίοδος και η ομάδα από την Νάουσα συνεχίζει το pressing σε όλο το γήπεδο με τους ελλιπείς Ικάρους να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στο παιχνίδι (69-49). Τέταρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα με τους προπονητές τον ομάδων να “μοιράζουν” χρόνο, αμφότεροι, στους παίκτες τον ομάδων τους με το τελικό σκορ 92-69 υπέρ τον γηπεδούχων. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι τον Ικάρων για την σεζόν 2022-2023.

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (Παπαδόπουλος): Στανιτσιδης, Μπογδάνης 32(1), Στάμος, Καραχισαριδης Α.1, Καραχισαριδης Γ. 7(1), Ρεμπελος 16(1), Λαγος 7(1), Παπαδοτης 6, Σταμπουλτζης, Γκότσης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου