Saturday, 20 April, 2024

Κορονοϊός: Σε καραντίνα τέσσερις παίκτες του Χιούστον – Χάνουν τα δύο πρώτα ματς της σεζόν

Χωρίς τέσσερις παίκτες τους θα δώσουν τους δύο πρώτους αγώνες τους στη σεζόν στο ΝΒΑ οι Ρόκετς.

Τις αναμετρήσεις κόντρα σε Πόρτλαντ και Ντένβερ θα χάσουν οι γκαρντ Τζον Γουόλ, Έρικ Γκόρντον και Μέισον Τζόουνς, καθώς και ο σέντερ ΝτεΜάρκους Κάζινς. Οι τέσσερις παίκτες θα παραμείνουν σε καραντίνα για διάστημα επτά ημερών.

Η πρεμιέρα της ομάδας του Χιούστον απέναντι στην Οκλαχόμα, βάσει προγράμματος, αναβλήθηκε, καθώς λόγω των πολλών κρουσμάτων, οι Ρόκετς δεν συμπλήρωναν το απαιτούμενο μίνιμουμ, σύμφωνα με τον κανονισμό για τον Covid-19, των οκτώ παικτών. Έτσι, οι Ρόκετς θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι στη σεζόν απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ο Μπεν ΜακΛεμόρ και ο ρούκι φόργουορντ Κένιον Μάρτιν Τζιούνορ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό αυτή την εβδομάδα, είναι απομονωμένοι και δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής πότε θα είναι σε θέση να ενισχύσουν τους Ρόκετς. Πάντως, βασικός θα είναι στο παιχνίδι με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ο σταρ του Χιούστον, Τζέιμς Χάρντεν, αν και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50 χιλιάδων δολαρίων, επειδή παραβίασε τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όταν παρέστη σε πάρτι σε κλειστό χώρο πριν από δύο ημέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου