Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Basketball στη Σκύδρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/12/2018, στη Σκύδρα, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ

του Γ.Α.Σ. «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας του «Σκυδραικού».


Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας των Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 65 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από τέσσερα ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σκύδρας.


Σε ένα πολύ όμορφο αθλητικά περιβάλλον που δημιουργήθηκε από την αγωνιστική διάθεση των αθλητών και των δύο ακαδημιών, οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας ένα πολύ όμορφο θέαμα στους γονείς αλλά και σε όσους παραβρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Σκύδρας.


Στα φιλικά παιχνίδια αγωνίστηκαν αθλητές ηλικίας από έντεκα έως δεκατεσσάρων χρονών αντίστοιχα.


Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας των Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:
Γιάννης Κασιμίδης: «Ήταν ένα τουρνουά που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Θέλω να τονίσω την μεθοδική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία μας και να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μας για αυτή τους την προσπάθεια.


Η προσπάθεια αυτή έχει δύο στόχους: Πρώτον οι αθλητές μας να διδαχθούν όλα τα καλά στοιχεία του αθλητισμού που σε κάνουν καλύτερο και πιο ώριμο άνθρωπο και δεύτερον να μάθουν σωστά την τεχνική του basketball ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν στην Ανδρική μας ομάδα( έξι αθλητές μας γεννημένοι το 2003 αγωνίζονται φέτος)αλλά και σε άλλες ομάδες εθνικών κατηγοριών μακριά από την πόλη μας όπως συμβαίνει σήμερα με τρεις αθλητές μας.
Πάντα ο «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών θα προσπαθεί να «βγάζει» πρώτα ανθρώπους και μετά αθλητές.


Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς όλων των αθλητών μας που ακολουθούν την κάθε προσπάθεια μας που γίνεται με γνώμονα, το καλό των παιδιών μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο και υπεύθυνο των Ακαδημιών της Σκύδρας Ανέστη Κολοβό, για την φιλοξενία αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια».

Να σημειωθεί τέλος ότι την αποστολή συνόδευσε επίσης ο προπονητής της Ακαδημίας των Γιαννιτσών Χαράλαμπος Χαριτίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου