Thursday, 25 April, 2024

Με νίκη συνέχισε το ανδρικό τμήμα basketball του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του «Εργόναθλου» Πολυκάστρου

Με μια σπουδαία βαθμολογικά νίκη, συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το ανδρικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου- Ξέξασπρο» Γιαννιτσών

νικώντας την ομάδα του «Εργόναθλου» Πολυκάστρου με σκορ 71-46 στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.
Η ομάδα των Γιαννιτσών από την αρχή του παιχνιδιού μπαίνοντας δυναμικά, κατάφερε παίζοντας πολύ καλή άμυνα, να περιορίσει επιθετικά την ομάδα του Πολυκάστρου καταφέρνοντας να τελειώσει το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με σκορ15-6.
Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του «Μέγα» παίζοντας πολύ καλά και στην επίθεση κατάφερε βρει εύκολα λύσεις κοντά αλλά και μακριά από το καλάθι του αντιπάλου του, ανοίγοντας έτσι την διαφορά του σκορ στο τέλος του ημιχρόνου σε 39-24.
Το τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο συνεχίστηκαν με το ν ίδιο ρυθμό σε άμυνα και επίθεση για την ομάδα των Γιαννιτσών, φτάνοντας το τέλος του παιχνιδιού να βρίσκει νικήτρια την ομάδα του «Μέγα» με σκορ 71-46
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Γιάννης Κασιμίδης δήλωσε: « Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την απόδοση τους. Σήμερα δείξαμε στοιχεία ομάδας. Ήμασταν καλοί σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε σωστές επιλογές, υπομονή και αγωνιστική διάρκεια. Ο «Εργόναθλος» είναι μια πολύ καλή ομάδα -αυτό το δείχνει και η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα μέχρι τώρα – σήμερα όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πολυκάστρου και στον coach Γ. Παπαδόπουλο για την εμφάνιση τους, επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσει την προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα μας. Για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε σε κάθε προσπάθεια αρωγό, τον κόσμο της πόλης μας».
Τα δεκάλεπτα: Α:15-06 Β:24-18 Γ:21-14 Δ:11-08
Διαιτητές: Χατζηχαρίσης Σ., Μελλανίδης Μ.
Οι συνθέσεις των ομάδων
«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.6π, Χερκελετζής Β.11π, Στόιτσης Κ. 16π, Βασιλειάδης Ι. 6π, Παπαμανώλης Π.. 6π, Παπαδόπουλος Γ. 3π, Παρτσαλάκης Σ., Χατζηλαμπρινός Σ. 10π, Κουτρουλός Σ.,Μόσχου Κ. 12π., Μαυρένης Δ., Ποζουκίδης Π.
«Εργόναθλος»Πολυκάστρου (Γ. Παπαδόπουλος) Ζωιτσούδης Κ. 1π, Δημητριάδης Γ., Γιαμπατζίδης Κ., Αρκούδας Σ. 15π, Μπερμπέρίδης Ν. 4π, Πολυχρονίδης Α. 10π, Δαμακούδης Κ.5π, Κουσιδώνης Σ. 7π, Παπαδημητρίου Α., Γιαννακούδης Α., Πεχλιβανίδης Δ., Εκμετζόγλου Ρ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου