Thursday, 28 March, 2024

Με νίκη συνέχισε το ανδρικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών

Με νίκη συνέχισε και για την 15η αγωνιστική το ανδρικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών το Σάββατο 18/01/2020

στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς, αφού κέρδισε την ομάδα των «Ατρόμητων» Ν. Σάντας με σκορ 61-88 στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.
Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα των Γιαννιτσών ξεκίνησε δυνατά υποχρεώνοντας την ομάδα της Ν. Σάντας να μείνει πίσω στο σκορ τελειώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 11-21. Συνεχίζοντας έτσι και στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του «Μέγα» κατάφερε να ανοίξει και άλλο την διαφορά αφού οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο τέλος του ημιχρόνου με το σκορ στο φωτεινό πίνακα του γηπέδου να είναι 28-53.
Το τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού η ομάδα των «Ατρόμητων» μείωσε την διαφορά τελειώνοντας των αγώνα με σκορ 61-88.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε τα εξής: «Δε νομίζω ότι από τέτοια παιχνίδια μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την αγωνιστική μας κατάσταση, αλλά ούτε να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που για μας είναι δύσκολο και συνεχίζουμε… Η ομάδα των «Ατρόμητων» κάνει μια πολύ καλή αλλά και δύσκολη προσπάθεια και για αυτό της αξίζουν συγχαρητήρια».
Τα δεκάλεπτα: Α:11-21 Β:17-32 Γ:10-18 Δ:23-17
Οι συνθέσεις των ομάδων:
«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης-Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.16π, Χερκελετζής Β.10π, Στόιτσης Κ. 5π, Βασιλειάδης Ι., Παπαμανώλης Π.. 10π, Παπαδόπουλος Γ. 15π, Παρτσαλάκης Σ. 2π, Χατζηλαμπρινός Σ. 21π, Χατζηλαμπρινός Θ. 2π, Τσιτερίδης Α.2π., Κουτρουλός Σ.,Μόσχου Κ. 5π.
«Ατρόμητοι» Ν. Σάντας Κιλκίς (Λαδάς Κωνσταντίνος) Ανδρεάδης Κ 20π, Λουκάς.10π, Βέττης Α. 5π, Δεβλέτογλου Κ., Βλαχόπουλος Κ. 6π, Αρβανιτάκης Γ. 2π, Πανταζής Κ. 6π, Αράπογλου Ε. 2π, Καπνίδης Π. 3π, Σωτηρόπουλος Θ 2π, Καρανικόλας Π. 1π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου