Thursday, 25 April, 2024

Νίκη για τους άντρες των ”Ικάρων’’ Γιαννιτσών στο αντίστοιχο πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ

Νίκη επιφύλαξε η Σαββατιάτικη αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ανδρικό   τμήμα των “Ικάρων” Γιαννιτσών.

Η Ακαδημία των Γιαννιτσών, πάλεψε παθιασμένα  τη νίκη και νίκησε πιο εύκολα από ότι προδίδει το σκορ την εξίσου νεανική και αξιόμαχη  ομάδα του ΑΣ Κολινδρού Πιερίας  με 64-54. Το ξεκίνημα του αγώνα ήτανε θετικό για τους “Ίκαρους” με  ελάχιστα  λάθη και εύστοχα σουτ όπως άλλωστε μαρτυρά το 19-8,  σκορ του 1ου δεκαλέπτου

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο 2ο δεκάλεπτο όπου η ομάδα των “Ικάρων” βελτιώθηκε, βρέθηκε να προηγείται με + 17 πόντους αλλά  έκλεισε το ημίχρονο να προηγείται με επτά.

Στην διάρκεια του  υπόλοιπου παιχνιδιού, η  ποιότητα  των γηπεδούχων  έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος τους με το τελικό 64-54.

Η εμφάνιση των νεαρών αθλητών των “Ικάρων”, κρίνεται θετική και ελπιδοφόρα, ενώ τα λάθη στην πλειονότητα τους προέρχονται από την απειρία των παιδιών και συνεπώς τα περιθώρια βελτίωσής τους είναι μεγάλα. Ο κόουτς Ντουβαλέτης Κώστας είχε την ευκαιρία να δώσει  χρόνο συμμετοχής σε όλους  παίκτες, που είχε  στη διάθεσή του, και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και συστήματα. Οι “Ίκαροι” άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και η  δουλειά του τεχνικού επιτελείου φαίνεται να αποδίδει ήδη καρπούς στο παρκέ, με τα πρώτα δείγματα να δημιουργούν θετικές  προσδοκίες για τη  δύσκολη, ανηφορική συνέχεια.

“…Βρεθήκαμε σήμερα αντιμέτωποι με μια καλοδουλεμένη, νεανική ομάδα όπως η δική μας που αφήνει πολλές υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον…” δήλωσε ο υπεύθυνος των “Ικάρων” Σπόντης Νίκος.”….Και οι δύο αντίπαλοι παίξαμε ανταγωνιστικά, βασιζόμενοι σε παίκτες από τα φυτώριά μας , γεγονός που μας γεμίζει με αισιοδοξία για μια καλή πορεία στο άμεσο μέλλον!…Χρειαζόμασταν μια καλή εμφάνιση και τη χαρά της νίκης μετά από δύο άτυχα παιχνίδια που τα χάσαμε μέσα από τα χέρια μας  για μόλις 1-2 πόντους…Είμαστε όμως μαχητές και πιστεύουμε πως η συνέχεια του πρωταθλήματος θα μας δώσει να ευκαιρία να γευτούμε την ικανοποίηση της νίκης για αρκετές ακόμα  φορές!….”.

Νίκη για τους άντρες των ”Ικάρων’’ Γιαννιτσών στο αντίστοιχο πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου