Friday, 29 March, 2024

Νίκη για το εφηβικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» στο πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Με νίκη συνέχισε το εφηβικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» για το πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κερδίζοντας

την Κυριακή 31/10/2021 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών την αντίστοιχα ηλικιακά ομάδα των «Ικάρων» με σκορ 88-31.
Η ομάδα του «Μέγα» φιλοξενούμενη από την ομάδα των «Ικάρων» σε ένα τοπικό ντέρμπι για την πόλη των Γιαννιτσών, ξεκίνησε το πρώτο δεκάλεπτο παίζοντας πολύ καλή άμυνα και βρίσκοντας από το πρώτο λεπτό τον δρόμο για το αντίπαλο καλάθι τέλειωσε πρώτο δεκαλέπτου με σκορ 11-24.
Το δεύτερο δεκάλεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του «Μέγα» που με όπλο του την πολύ καλή άμυνα αλλά καταφέρνοντας να «βγει» στον αιφνιδιασμό και να φτάσει στο τέλος του ημιχρόνου να προηγείται με σκορ 18-40.
Το τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο κύλισαν στον ίδιο ρυθμό και για τις δύο ομάδες, φτάνοντας στο τέλος του παιχνιδιού η ομάδα του «Μέγα» να πάρει το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 31-88.
 Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:
Δημήτρης Κυριαζής: « Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων. Παίξαμε με πάθος από το πρώτο λεπτό δείχνοντας ότι θέλαμε αυτό το παιχνίδι. Βέβαια αυτή είναι η αρχή μας για όλα τα παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο πάντα θα έχει μια ιδιαιτερότητα αφού είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Καταφέραμε από την αρχή του παιχνιδιού να επιβάλουμε τον ρυθμό μας σε άμυνα και επίθεση. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο προσπαθώντας πάντα να γινόμαστε καλύτεροι αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός του συλλόγου μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο των Γιαννιτσών που ήρθε στο γήπεδο για να χειροκροτήσει τα «παιδιά» μας».
Τα δεκάλεπτα: Α:11-24 Β:07-16 Γ:11-16 Δ:02-39
Διαιτητές: Χατζηκώστας, Κορδάλης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Δ. Κυριαζής) Στόιτσης Α. 4π, Βένος Π. 8π, Μιτσάγκας Π. 15π, Καραφυλτσης Χ 19π, Παπαδόπουλος Κ. 22π, Βουλγαρίδης Δ. 5π, Σταμενίτης Σ. 2π, Στάχταρης Γ. , Τσαιριδης Γ. 2π, Γεωργιάδης Β. 7π, Χατζηαντωνίου Μ. 4π, Χαραμής Σ.
«Ικαροι» Γιαννιτσών: (Α. Οκλαλιώτης) Ακονίδης Γ. 3π, Χρυσοστομάκης Σ., Οκλαλιώτης Π. 8π, Φρέσκος Σ., Καμπούρης Ι. 2π, Χανουμίδης Δ, Καραμπελιάς Ν. 2π, Κοσμολάρι Α. 16π, Τηλαβερίδης Ν., Κουρπανίδης Α., Κυριακίδης Κ., Καραχισαρίδης Γ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου