Thursday, 28 March, 2024

Νίκη για το τμήμα Μίνι 1 (2005) του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών επί των Ικάρων Γιαννιτσών

Με νίκη συνέχισε και για την τρίτη αγωνιστική, στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών το τμήμα Μίνι 1 (γεννηθέντες 2005) του «Μ. Αλεξάνδρου»

κερδίζοντας μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα των «Ικάρων» με σκορ 75-36.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής των ομάδων του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Δημήτρης Κυριαζής, τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πολύ καλή σημερινή τους απόδοση. Η συγκέντρωση έπαιξε καθοριστικό ρόλο για αυτήν την εμφάνιση τους.
Θέλω για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω τους γονείς που ακολουθούν την ομάδα μας αλλά και τα παιδιά τους σε κάθε παιχνίδι αλλά και σε κάθε δραστηριότητα του συλλόγου. Η βοήθεια τους είναι πολύτιμη».
Τα Δεκάλεπτα: Α: 17-17, Β: 21-06, Γ: 26-05, Δ:11-8
Οι συνθέσεις των ομάδων:
«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών (Δ. Κυριαζής) Αναστασιάδης Π., Αποστολίδης Π., Βουλγαρίδης Δ., Γεωργιάδης Β., Δέλλιος Ι., Ζαρογουλίδης Κ., Καράμπελας Ν., Καρουλίδης Ι., Κυριακίδης Σ., Κωτσίδης Κ., Λαφαζανίδης Ι., Πάζος Θ., Παπαδόπουλος Κ., Σιψής Κ., Σταμενίτης Σ., Τζελέπης Θ., Τσαιρίδης Γ.
«ΑΟΚ Ίκαροι» Γιαννιτσών (Α. Οκλαλιώτης) ΧρυσοστομάκηςΣ., Ακονίδης Γ,. Δήμκας Γ., Νάτσικας Β., Οκλαλίωτης Π., Στάμος Α., Καριχισαρίδης Γ., Αποστολόπουλος Γ., Κυριακίδης Κ., Γκαβανίδης Ν., Ματινέλης Ο., Παπαδόπουλος Κ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου