Thursday, 28 March, 2024

Νίκη εκτός έδρας για το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Με νίκη εκτός έδρας συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το ανδρικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών νικώντας την ομάδα του Κολινδρού Πιερίας

με σκορ 48-73 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ. Μακεδονίας.
Ο «Μέγας» ξεκίνησε το παιχνίδι παίζοντας πολύ καλή άμυνα αναγκάζοντας έτσι την ομάδα του Κολινδρού να μείνει μακριά από το καλάθι του κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 09-24. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα των Γιαννιτσών συνεχίζοντας την καλή της άμυνα και βρίσκοντας επιθετικά των ρυθμό της κατάφερε να ξεφύγει κλείνοντας το ημίχρονο του αγώνα με σκορ 20-46.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα του «Μέγα» δοκιμάζοντας διάφορα επιθετικά σχήματα και δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της «έκλεισε» τον αγώνα με σκορ 48-73 «παίρνοντας» το ροζ φύλλο της νίκης.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής των ομάδων του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε άμυνα και σε επίθεση. Καταφέραμε να κλείσουμε διαδρόμους, να πιέσουμε, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Η αλήθεια είναι το σκόρ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα γιατί η ομάδα του Κολινδρού είναι μια πολύ καλή ομάδα αγωνιστικά αλλά σήμερα δεν αφήσαμε το περιθώριο για να το δείξει.
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και των προπονητή της ομάδας του Κολινδρού για την πολύ καλή φιλοξενία που μας πρόσφεραν».

Τα δεκάλεπτα: Α:09-24 Β:11-22 Γ:09-18 Δ:19-09

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.6π,Χερκελετζής Β.6π, Στόιτσης Κ. 8π, Μόσχου Κ. 9π, , Παπαμανώλης Π. 16π, Παπαδόπουλος Γ. 11π, . Παρτσαλάκης Σ.4π, Μαυρένης Δ., Χατζηλαμπρινός Σ.17 π, Χατζηλαμπρινός Θ.,Κουτρουλός Σ., Ποζουκίδης Π.5π.

«Α.Σ Κολινδρού» (Παπαοικονόμου Π..) Μιγκαδίκας Χ.12π, Οικονόμου Χ.11π., Τσικούρας Γ.3π, Ορφανίδης Κ. 4π, Πάσχος . 14π, Ταμπάρας Π. , Κολιντζιάρης Ε. , Μητσάκης Γ. ,Μηλούσι Ρ,. Παπαζήσης Χ. 4π

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου