Friday, 19 April, 2024

Νίκη εκτός έδρας για το παιδικό τμήμα των Ίκαρων Γιαννιτσών

Με νίκη εκτός έδρας συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα των Ίκαρων Γιαννιτσών την Κυριακή 8/3/2020

κερδίζοντας μέσα στην Γουμένισσα, το αντίστοιχο τμήμα με 42-58. Η ομάδα των Γιαννιτσών από την αρχή μέχρι το τέλος κυριάρχησε στο παιχνίδι παίζοντας όμορφο μπάσκετ τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Πιάνοντας όλοι οι παίκτες πολύ καλή απόδοση, βγάζοντας ενέργεια και πάθος μέσα στο γήπεδο, κατόρθωσαν να πετύχουν μία σπουδαία νίκη, που τους φέρνει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και φλερτάροντας έτσι με την δεύτερη θέση. Εδώ, θα πρέπει να αναφέρουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια στην άψογη διαιτησία που υπήρχε καθ ‘ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Βλέπετε τα δεκανίκια του συμπολίτη μας, με τα φερέφωνα τους, δεν μπόρεσαν αυτή τη φορά να μας κόψουν τα φτερά.
Ανδρέας Οκλαλιώτης: Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως αυτή της Γουμένισσας. Σήμερα τα παιδιά μας έκαναν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και με τη νίκη τους αυτή πλησίασαν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να δώσω συγχαρητήρια στην διαιτησία για την άψογη και αμερόληπτη συμμετοχή τους στον αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη τους γονείς που ήταν και σήμερα στη Γουμένισσα και υποστήριξαν τα παιδιά και την ομάδα μας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου