Tuesday, 23 April, 2024

Νίκη Ικάρων Γιαννιτσών Rolloplast στο πρώτο τους παιχνίδι μπροστά στο κοινό της πόλης

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast το Σάββατο 26/10 έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι μπροστά στο κοινό της πόλης των Γιαννιτσών με την ομάδα της Κατερίνης

τον Βατανιακό Σάρισα. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ήταν νικηφόρο για την ομάδα των Γιαννιτσών όπου οι Ίκαροι Rolloplast επιβλήθηκαν με 27 πόντους των αντιπάλων τους, γεγονός που ικανοποίησε τον προπονητή, την διοίκηση αλλά και τους ανθρώπους της πόλης που περιμένουν πολλά από την ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών Rolloplast. Η απουσία του καλύτερου παίχτη του Βατανιακού-Σάρισα Μπίσμα βοήθησε πολύ την ομάδα των Γιαννιτσών μα ελέγξει το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Συγκεκριμένα το σκορ έληξε 87-60 υπέρ της ομάδα των Γιαννιτσών και τα δεκάλεπτα ήταν: Α. 19-10, Β. 19-20, Γ. 25-13, Δ. 24-17. Το σκορ των δεκαλέπτων αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση του αγώνα, όπου οι παίκτες του Καραμιχάλη μπήκαν κάπως νωθρά στα πρώτα δεκάλεπτα. Στην συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς και έκαμψαν άνετα την αντίσταση της ομάδας από την Κατερίνη γεγονός που αποτυπώνεται και στο σκορ. Μπορεί το παιχνίδι να μην προσφέρεται για ιδιαίτερα αγωνιστικά συμπεράσματα αλλά σίγουρα αν κάτι πρέπει να κρατήσουμε είναι η έντονη παρουσία του κόσμου και ιδιαίτερα των πολλών μικρών αθλητών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Την επόμενη αγωνιστική 2/11 η ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών Rolloplast ταξιδεύει στο Αιγίνιο με το MINI BUS TAXI-ΛΕΒΑΣ ΘΩΜΑΣ (6977443959) για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του Αιγιακού στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αιγινίου στις 18:00. Οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast καλούν τον κόσμο της πόλης των Γιαννιτσών να παρακολουθεί και να στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας, από το γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια, από τον ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ (https://logospellas.gr/), από το site της ομάδας (http://ikaroigiannitsonbc.gr/) και από τα social media της ομάδα σε facebook (Ίκαροι) και στο instagram (ikaroigiannitson).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου