Thursday, 28 March, 2024

Νίκη του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του Π.Α.Σ. Αετού Κιλκίς

Με νίκη εντός έδρας συνέχισε για φέτος τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το τμήμα Μίνι Basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 03/04/2016, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών, επί του «Αετού» Κιλκίς, με σκορ 65-20.

Σε ένα παιχνίδι γρήγορο από την μία πλευρά  με εμφανή την διαφορά των δύο ομάδων ο Μέγας Αλέξανδρος επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή και στο ημίχρονο είχε πάρει μία διαφορά 22 πόντων με σκορ 32-10.Έτσι συνεχίστηκε και το 2ο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να τρέχουν τον αιφνιδιασμό και να τελειώνουν γρήγορα τις φάσεις. Τελικό σκορ 65-20.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των γηπεδούχων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

«Καταρχήν συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την νίκη και την συμπεριφορά που είχαν σε όλο το ματς. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε να δει την προσπάθεια μας. Είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό αρχίζει να φαίνετε. Θα πρέπει να περιορίσουμε το άγχος μας και να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα καθώς το τουρνουά αυτό είναι μία ευκαιρία για εμάς να μάθουμε πως μπορούμε να λειτουργήσουμε μέσα σε ένα παιχνίδι. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά του Κιλκίς για την πολύ όμορφη προσπάθεια και την αγωνιστική τους συμπεριφορά.»

Τα δεκάλεπτα:  18–05,  14–05, 16–02, 17–08.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:

(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Πάζος Α., Μπατιμαρούδης Θ., Καραπάνος Ν., Στόιτσης Κ., Σωτηρίου Ν., Μπίκος Κ., Μουτούδης Α., Μαυρένης Ρ., Μπάρπας Δ., Καλβάκης Θ., Παπασταύρου Π.

ΑΟ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: (Προπονητής :Χ. Κουτρης): , Τσουλης Ν., Ιακωβίδης Ι., Σιδηρόπουλος Μ., Ιωσηφίδης Α., Ανδριτσόπουλος Β., Καπίδης Ν., Μαραντίδης Χ., Δασκάλου Σ., Γκρέκος Γ., Καρέλης Δ., Μπουρουτζάκης Χ., Γρηγοριάδης Γ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου