Friday, 19 April, 2024

Νίκη του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Κρύας Βρύσης

Με νίκη εκτός έδρας συνέχισε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το Παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 14/02/2016, στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας Βρύσης , επί του «Μ. Αλέξανδρου» Κρύας Βρύσης, με σκορ 31-66.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό μόλις για ένα δεκάλεπτο καθώς η ομάδα των Γιαννιτσών πήρε κεφάλι στο σκορ από πολύ νωρίς και επέβαλε τον ρυθμό της δημιουργώντας έτσι μία διαφορά 12 πόντων στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο η ομάδα του Μέγα μπήκε ακόμη πιο δυνατά και πολύ συγκεντρωμένη και έτσι κατάφερε να κερδίσει τελικά εύκολα με σκορ 31-66.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη και την συμπεριφορά που είχαν σε όλο το ματς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι συνεχώς και έτσι καταφέραμε να διατηρούμε μία διαφορά ασφαλείας σε όλο το ματς. Μπήκαμε νωθρά στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά στο δεύτερο ανακάμψαμε και κλείσαμε το ημίχρονο προηγούμενοι με 12 πόντους. Η τρίτη περίοδος ήταν η καλύτερή μας σε όλο το ματς και μας έδωσε τη σιγουριά της νίκης. Στο τελευταίο δεκάλεπτο διατηρήσαμε αυτή την διαφορά και την διευρύναμε με αποτέλεσμα να πάρουμε μία φαινομενικά εύκολη νίκη. Είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω όλα τα παιδιά και αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας κέρδος.  Τέλος εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς καθώς είναι και το τελευταίο μας για φέτος και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το ίδιο πάθος και όρεξη για να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί».

DSC08401

Τα δεκάλεπτα:  14–20,  05–11, 06–16, 06–19.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:

(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Αναστασιάδης Γ., Στόιτσης Κ. 19π., Βαφειάδης Α. 7π., Μπάρπας Δ. 2π., Βενιτσανόπουλος Α. 4π., Τζανίδης Π., Παπασταύρου Α. 2π., Πετρίδης Γ. 11π., Χατζηαντωνίου Σ. 2π., Μυλωνάς Δ. 4π., Καραγεώργιος Α.,  Χατζηλαμπρινός Σ. 15π.

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης:

 (Προπονητής :Ι. Τυριακίδης): Παπαδόπουλος Α., Πουργουζίδης Γ., Μπαλτζίδης Σ., Πουργουτζίδης Α. 1π., Μιχαηλίδης Σ., Πάρδας Ν. 19π., Παπαδόπουλος Κ., Κοκκινίδης Η. 7π., Σιακαβάρας Δ. 4π.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου