Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκη των Ικάρων Γιαννιτσών

Με το δεξί ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το εφηβικό τμήμα των Ίκαρων Γιαννιτσών, πετυχαίνοντας την Κυριακή 25/10/2020,

νίκη εκτός έδρας επί του ΑΟΚ Γουμένισσας με σκορ 58-73. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Ίκαρους περνώντας μπροστά στο σκορ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, κλείνοντας στο δεκάλεπτο με σχεδόν διπλάσιο σκορ 10-19.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, ισορρόπησαν το παιχνίδι και μείωσαν την διαφορά κλείνοντας το ημίχρονο με 27-33. Στο τρίτο δεκάλεπτο υπήρχε πλήρης ισορροπία στο σκορ με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο, παίζοντας όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα των Γιαννιτσών πάτησε γκάζι, έτρεξε στον αιφνιδιασμό βάζοντας εύκολα καλάθια, ήταν πιο εύστοχη στα σουτ 2πόντων και 3πόντων και βέβαια αυτό που της έδωσε τη νίκη ήταν η πολύ καλή άμυνα στα μέχρι τότε ατού του ΑΟΚ Γουμένισσας.
Σπόντης Νίκος, Κ.Φ.Α., υπεύθυνος προπονητής ακαδημιών: « Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για την αγωνιστικότητα του επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πάντοτε μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Να τους ευχηθώ υγεία στους δύσκολους καιρούς που περνάμε και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του ΑΟΚ Γουμένισσας Νίκο Κοτλέα και τη διοίκηση για την άψογη φιλοξενία.»
Οκλαλιώτης Ανδρέας, Κ.Α.Φ., προπονητής εφηβικού-ανδρικού τμήματος : «Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές και των δύο ομάδων για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Σε αυτές τις ηλικίες το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Αυτό είναι ένα κίνητρο για τα νεαρά παιδιά. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε αθλητές και αυτό κάνουμε, προσπαθούμε να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου