Thursday, 25 April, 2024

Νίκη των “ΙΚΑΡΩΝ” Γιαννιτσών επί του Πανεδεσσαϊκου στο Εφηβικό Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος  εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ,  η ομάδα των “Ικάρων” Γιαννιτσών  (που συμμετέχει για πρώτη   χρονιά στην κατηγορία αυτή) κατέβαλε και τον τον Πανεδεσσαικό με σκορ 84-77.

 Σπόντης Νίκος: « Μετά την νικηφόρα πρεμιέρα, σήμερα  είμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι.Έχουμε μια ομάδα με την οποία όλα τα παιχνίδια έχουμε σημαδέψει να κερδίσουμε και  φαίνεται ότι ο καλός μας ευατός   μας ακολούθησε και σε αυτό το ματς… Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι το βλέπαμε για ντέρμπυ  αλλά ευτυχώς  δεν το κάναμε μιας και προηγούμασταν με μεγάλη διαφορά  μέχρι  το τέλος…  Μας μπήκαν τα  σουτ, είχαμε κάποιες καλές επιλογές στην πίεση του αντιπάλου και η ψυχολογία του αντιπάλου άρχισε  να κατεβαίνει  και ταυτόχρονα την δικιά μας να ανεβαίνει. Αυτό που ζητάω είναι τα παιδιά να μην επαναπαυτούν με τις δύο συνεχόμενες πρώτες νίκες και να μας δώσουν κι άλλες ευκαιρίες να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο σαν κι αυτό  αυτό που δείξαμε σήμερα….”.

Σερέτης Θεολόγος: « Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αντιπάλους αλλά και στα δικά μας παιδιά. Νομίζω ότι οι αντίπαλοι  χάσανε  δίκαια γιατί  οι επιλογές μας  ήταν καλές. Βάλαμε  πολλά εύκολα σουτ ,  παρουσιάσαμε ψυχή και  και  φοβερό πάθος. Αυτό που με χαροποιεί  περισσότερο είναι ότι κάναμε ευτυχισμένο  τον κόσμο μας γιατί είχαμε  φίλους  στο γήπεδο  και τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους..  Σίγουρα κι αυτή η εμφάνιση, ήταν μια καλή αρχή. Δεν είναι αυτή η ομάδα μας, είναι πολύ  καλύτερη και αυτό θα φανεί στην πορεία. Ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι ήταν ορθός στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Όταν η ομάδα  παίζει με μυαλό και με ένστικτο είναι η  πραγματική ομάδα μας.  Η ομάδα του Πανεδεσσαικού  είναι μια πολύ έμπειρη και δυνατή  ομάδα και το ξέραμε αυτό και πριν το ματς. Είναι μια ομάδα  που  κάνει σίγουρα ζημιές και προσωπικά πιστεύω ότι θα παλέψει μαζί μας για την πρωτιά. Εμείς   βρεθήκαμε  σε καλή μέρα και ήταν  εύκολο  να τους αντιμετωπίσεις. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά!…”

Νίκη των “ΙΚΑΡΩΝ” Γιαννιτσών επί του Πανεδεσσαϊκου στο Εφηβικό Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου