Friday, 29 March, 2024

Νίκη των Παγκορασίδων Ικάρων Γιαννιτσών επί του Σκυδραϊκού

Καταιγιστική παρουσιάστηκε η ομάδα παγκορασίδων των “Ικάρων” Γιαννιτσών που επικράτησε εκτός έδρας (στον τελευταίο φετινό της αγώνα) του αξιόμαχου Σκυδραϊκού με σκορ 32-49

οι μπασκεμπολίστριες του οποίου προσπάθησαν να εξασφαλίσουν, όσο το δυνατόν περισσότερο, μια ανταγωνιστική εμφάνιση, με τους φίλους του μπάσκετ να απολαμβάνουν ένα ωραίο παιχνίδι.
Η επικράτηση ήρθε φυσιολογικά καθώς τα κορίτσια των “Ικάρων” δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, κρατώντας το προβάδισμα στο σκορ εάν και είχαν ν’ αντιπαλέψουν και την ατυχή διαιτησία του συγκεκριμένου ματς.
Σπόντης Νίκος “Είχαμε συμφωνήσει να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή άμυνα και να παρουσιαστούμε εύστοχες και με περισσότερο ζήλο στην επίθεση γεγονός που μας χάρισε το προβάδισμα στο σκορ. Έτσι ανέβηκε η ψυχολογία μας που σε συνδυασμό με την ποιότητα μας, πιστεύω ότι έγειρε την πλάστιγγα υπέρ μας. Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια, προσπαθήσαμε να ήμαστε ανταγωνιστικές και τα καταφέραμε αφού σημειώσαμε μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα! Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που έκαναν για ακόμα μια φορά περήφανους με το συγκλονιστικό τους παιχνίδι και την έξοχη εμφάνιση. Επενδύοντας και στο γυναικείο μπάσκετ ως το μοναδικό σωματείο που διαθέτει αγωνιστικά κοριτσίστικα τμήματα θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη που δείχνουμε στις μπασκεμπολίστριες μας μας επιστρέφει ως ανταμοιβή με την πρόοδο τους”.
Σερέτης Θεολόγος: “Η ομάδα μας θεωρώ σήμερα πως έπαιξε ονειρικά, δεν έχασε τη συγκέντρωσή της ακόμα κι όταν οι αντίπαλες προσπάθησαν να πλησιάσουν στο σκορ με αποτέλεσμα να αποδώσουμε εξαιρετικά στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Στόχος μας ήταν η συλλογή αγωνιστικών εμπειριών γιατί τα περισσότερα κορίτσια αγωνίζονται για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλες για τη φανταστική φετινή τους πορεία”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου