Tuesday, 19 March, 2024

Ξεκίνημα νέας Αθλητικής χρονιάς για την ακαδημία καλαθοσφαίρισης “ΙΚΑΡΟΙ” Γιαννιτσών

Με μπασκετικά  όνειρα, όρεξη και ενθουσιασμό ξεκίνησε η καινούργια σεζόν 2015-16 για την Ακαδημία καλαθοσφαίρισης ‘Ίκαροι” Γιαννιτσών.

Οι πρώτες συγκεντρώσεις  των  μεγαλύτερων σε ηλικία τμημάτων ( μίνι αγοριών, κορασίδων, παιδικού  και εφηβικού )  ήδη πραγματοποιούνται  αυτήν την εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου-Γυμνασίου  Γιαννιτσών, σε χαρμόσυνο  κλίμα, με τους  μπασκεμπωλίστες και μπασκεμπωλίστριες να δίνουν το “παρών” στην έναρξη της νέας περιόδου.Για τα μικρότερα τμήματα η πρώτη  συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αυτό  το Σάββατο 12  ( 09:00- 12:00 π.μ.) και Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου ( 11:00-14:00 μ.μ.) στις εγκαταστάσεις του ιδίου Γυμναστηρίου.

Η πρώτη συνάντηση  περιλαμβάνει  την παρουσίαση του ετήσιου πλάνου, εγγραφές νέων παιδιών, διανομή προγράμματος προπονήσεων, παραινέσεις από τους υπεύθυνους προπονητές και σούτ για τα πρώτα καλάθια.

” Ευχόμαστε,η  έναρξη της καινούργιας σεζόν 2015-16 να συνοδευτεί με  υγεία και καλή πρόοδο στο Σχολείο  για  όλα τα παιδιά των Ικάρων  .Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από πέντε  χρόνια , με το ίδιο μεράκι και  πάθος  για το μπάσκετ και πιστεύουμε σε μια ανάλογη πορεία  καταξίωσης …” δήλωσε ο προπονητής Σπόντης Νίκος.

” Καλή  αθλητική και σχολική αρχή σε όλους! Ευελπιστούμε ότι τ’ αγόρια και κορίτσια της Ακαδημίας θα  δώσουν τον καλύτερο τους ευατό, θα είναι προσηλωμένα στην μπασκετική  αλλά και στην μαθητική τους πρόοδο , έτσι ώστε όλοι μαζί, να επιτύχουμε τους στόχους που οριοθετήσαμε για την καινούργια χρονιά και δεν είναι άλλοι παρά η κορυφή!….”σημείωσε ο έτερος προπονητής των “Ικάρων” Σερέτης Θεολόγος.

Για περισσότερες  πληροφορίες όσον αφορά την Μπασκετική Ακαδημία των “Ικάρων” στο facebook : “Ίκαροι” και στην ιστοσελίδα :  www.ikaroi.gr

Ξεκίνημα νέας Αθλητικής χρονιάς για την ακαδημία καλαθοσφαίρισης “ΙΚΑΡΟΙ” Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου