Thursday, 28 March, 2024

Παίδες Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών: Νίκη επί του Εδεσσαϊκού

Το Σάββατο 03/12/22 ο «Μ. Αλεξάνδρου» αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» την ομάδα του «Εδεσσαικού»

για την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου του Γ’ ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ . Το τέλος του αγώνα ανέδειξε νικήτρια ομάδα αυτή του «Μέγα», με σκορ 68-43.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα των Γιαννιτσών παίζοντας με μεγάλο πάθος στην άμυνα κατάφερε να κλέψει πολλές φορές την μπάλα και να φτάσει εύκολα στο αντίπαλο καλάθι φτάνοντας στο τέλος του δεκαλέπτου με σκορ 24-13. Με την αρχή της δεύτερης περιόδου, ο «Μέγας» παίζοντας αρκετά συγκεντρωμένα και στην επίθεση κατάφερε  να μεγαλώσει την διαφορά φτάνοντας στο τέλος του ημιχρόνου να προηγείται  με σκορ 49-22. 

Στο τρίτο και το 4ο δεκάλεπτο, το παιχνίδι κύλισε χωρίς αλλαγές στο σκορ με την ομάδα του «Μέγα» να κρατάει πάντα την διαφορά φτάνοντας έτσι στο τέλος του παιχνιδιού  να πάρει το «ροζ» φύλλο του αγώνα, με σκορ 68-46.

Διαιτητές: Χατζηκώστας Α.-Μπόιτσης Κ.

Τα δεκάλεπτα: Α) 24-13, Β) 49-22, Γ) 63-27, Δ) 68-46

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών (Κυριαζής Δ.) Τόσιος Ι. 3π, Καραβάτσης Π., Χλοπουζιάν Λ. 4π, Σερέτης Λ. 6π, Αναστασίου Τ., Ιακωβίδης Α. 14π, Στεφανίδης Σ., Φιλογλίδης Ι., Μαργαρίτης Τ., Στόιτσης Α. 30π,Σωτηρίου Δ. 11π,Τοπαλίδης Σ.

Εδεσσαικός (Μπιτέρνας Ι.) Κολοβός Μ. 10π, Σιμιτοπουλος Ο., Μίτσκος Κ., Ταυλίκος Α. 8π, Καρασαρλίδης Ν., Τεντζέρης Α. 2π, Χρήστου Α. 14π, Κίκος Ι., Παπαδημητρίου Χ 4π, Παπαδόπουλος Ε., Οικονόμου Α., Βεκόπουλος Δ. 8π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου