Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Προγνωστικά μπάσκετ. Οι γηπεδούχοι και η ανάγκη για νίκη

Μετά από μια βδομάδα με τα ειδικά στοιχήματα να μας βγάζουν ασπροπρόσωπους στη Euroleague, αλλά τα σημεία να μην πηγαίνουν καλά, επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ στις εγχώριες λίγκες.

Ξεκινάω από την ACB και την αναμέτρηση της Μπανταλόνα με τη Μούρθια. Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι με τρεις συνεχόμενες νίκες εντός σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Μόλις μία ήττα εντός φέτος, από την Ανδόρα σε εννέα αγώνες. Σε εξαιρετική κατάσταση Πάρα και Τόμιτς. Όσο για τη Μούρθια, εκτός έδρας σκοράρει ακατάπαυστα, αλλά καταφέρνει να χάσει. Από 89 πόντους απέναντι σε Μπρεογκάν και Ανδόρα, αλλά η νίκη δεν ήρθε.

Εκτίμηση: Δίκαια φαβορί η Μπανταλόνα, που στην έδρα της δείχνει πολύ δυνατή. Ωστόσο η Μούρθια μπορεί να συμβάλει σε ένα παιχνίδι με ψηλό σκορ. Συνεχίζω με τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μπασκόνια, σε ένα παιχνίδι με άρωμα Euroleague. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες με τη Μπάρτσα να έρχεται από διπλό επί της Εφές, παρά τις απουσίες των Καλάθη και Χίγκινς. Η Μπασκόνια δε σηκώνει κεφάλι, ειδικά εκτός έδρας. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ομάδα του Σάρας να επικρατεί με 93-67!Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά μπάσκετ στο koubanezos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου