Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σήμερα ο αγώνας της Εθνικής με την Βοσνία

Σήμερα ο αγώνας της Εθνικής με την Βοσνία

Η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε (17:00) σε φιλικό παιχνίδι τη Βοσνία στο «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ..

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει στη διάθεσή του 14 παίκτες με μοναδικό απόντα λόγω στομαχικών διαταραχών τον Αγραβάνη, ενώ Σπανούλης και Μπουρούσης είναι πλέον πανέτοιμοι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να διαπιστώσει την πρόοδο της ομάδας του σε σχέση με το πρώτο τεστ στο Βέλγιο, με στόχο να παρατηρείται από αγώνα σε αγώνα βελτίωση μέχρι και την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο αντίπαλος δεν είναι… μεγαθήριο, αλλά όχι και αμελητέα ποσότητα. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μπορεί να μην υπολογίζει στους τρεις πιο ταλαντούχους παίκτες της χώρας, Τελέτοβιτς (Σανς), Νούρκιτς (Νάγκετς) και Τζέντοβιτς (Μπάγερν), που χάνουν το Ευρωμπάσκετ, διαθέτει όμως αρκετούς αξιόλογους «στρατιώτες». Ξεχωρίζουν ο Αμερικανός Άλεξ Ρένφρο (Μπάγερν), ο Έλμεντιν Κικάνοβιτς (Άλμπα) και οι γνωστοί μας από το ελληνικό πρωτάθλημα Πάσαλιτς (πρώην του Άρη, πλέον της Κλουζ), Μιλοσεβιτς (ΑΕΚ) και Μπάβτσιτς (πρώην του Άρη και του ΚΑΟΔ).

Το Σάββατο η Εθνική θα δώσει το τελευταίο της φιλικό στην Πόλη, απέναντι στην Τουρκία (19:00).

www.filathlos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου