Friday, 19 April, 2024

Σημαντικός φιλικός αγώνας ΙΚΑΡΩΝ Γιαννιτσών με ΑΡΗ Θεσσαλονίκης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ “ΙΚΑΡΩΝ” ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΕ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ «Nick Galis Hall» !

Με ένα σπουδαίο φιλικό αγώνα ξεκίνησε η προετοιμασία του παιδικού και εφηβικού τμήματος της Ακαδημίας μπάσκετ των “Ικάρων” Γιαννιτσών ενόψει της νέας σεζόν.
Ο αγώνας προετοιμασίας διεξήχθη στο «Nick Galis Hall» με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης και ενθουσίασε τους νεαρούς μπασκεμπωλίστες των “Ικάρων” που έπαιξαν για πρώτη φορά στο ιστορικό γήπεδο.

Στην αποστολή, που έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη συμπεριλήφθηκαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές που απαρτίζουν το δυναμικό των δύο τμημάτων με αρχηγό αποστολής τον προπονητή Σπόντη Νίκο .
Και οι δύο ομάδες, εάν και βρίσκονται στην περίοδο του φορμαρίσματος της φετινής σεζόν, αγωνίστηκαν με περίσσιο πάθος για τη νίκη μέσα στο παρκέ, γεγονός που ικανοποίησε τόσο τους γηπεδούχους όσο και τους φιλοξενούμενους Γιαννιτσιώτες, που μέτρησαν τις δυνάμεις τους με τους πολύ δυνατούς αθλητές του Άρη.
Ενδεικτικό ήταν το καλό κλίμα που επικράτησε μεταξύ παιδιών των δύο ομάδων αλλά και των προπονητών των Ακαδημιών , με αποκορύφωμα τις ομαδικές φωτογραφίες,τα αλληλο-συγχαρητήρια, και το fair-play σε ολη την διάρκεια του αγώνα.

“….Με χαρά συναγωνιστήκαμε τον Άρη Θεσσαλονίκης και ευχαριστούμε από καρδιάς τον μεγάλο αυτόν μπασκετικό σύλλογο Ελπίζουμε οι αθλητές να αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτόν τον σημαντικό αγώνα προετοιμασίας και να χάρηκαν το παιχνίδι! Είμαστε πάντα έτοιμοι για τέτοιες διοργανώσεις που κοινό στόχο έχουν τη διασκέδαση των αθλητών μέσα από το αγαπημένο τους παιχνίδι,την αγωνιστική δράση και τη συλλογή εμπειριών..Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!….”( Σπόντης Νίκος)

“… Η πραγματοποίηση του σημερινού αγώνα, όπου μπορείς να εφαρμόσεις αυτά που μαθαίνεις, που διδάσκεσαι από τους προπονητές σου, και να μπορείς να νιώσεις τη μαγεία του παιχνιδιού, ανταγωνιζόμενος μεγάλους αντιπάλους ήταν σημαντικό κίνητρο για τα παιδιά!..Ευχαριστούμε τον Άρη για την άψογη υποδοχή που μας επεφύλαξε !..Η ποιότητα και των δύο τμημάτων είχαν σαν αποτέλεσμα ένα όμορφο τέστ προετοιμασίας που ικανοποίησε τα παιδιά μας αλλά και εμάς τους ίδιους…Καλή συνέχεια σε όλους!….”

(Σερέτης Θεολόγος)

12027700_396793717181004_3980838179596743995_n

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου