Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στην «τελική ευθεία» η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του ΓΑΣ Έδεσσας

Στην «τελική ευθεία» μπαίνει η προετοιμασία της «καλύτερης μπασκετικής παρέας» της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Είναι αυτά τα «παιδιά», που πάνω από δέκα χρόνια πρωταγωνιστούν στο εδεσσαϊκό μπάσκετ

και στα μπασκετικά δρώμενα της Κεντρικής Μακεδονίας, προσφέροντας συγκινήσεις και χαρές, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση. Είναι αυτά τα «παιδιά» που παρά το γεγονός ότι «μεγάλωσαν» και έκαναν οικογένειες, είναι πάντα στο γήπεδο παρέα με την πορτοκαλί μπάλα, συνεχίζοντας να γράφουν την δικιά τους ιστορία στον Εδεσσαϊκό αθλητισμό. Με μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις και πολύ «κέφι» συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, καθώς πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος. Την Παρασκευή 30/9 ο ΓΑΣ έπαιξε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Σκυδραϊκού στο ΔΑΚ της πόλης μας. Το παιχνίδι παρουσίασε ενδιαφέρον, καθώς ήταν ένα καλό «τεστ» και για τις δύο ομάδες. Ο κόουτς Λούσης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Με νέο φιλικό με τον Σκυδραϊκό, που θα γίνει την Τετάρτη 5/10 στην Σκύδρα, ολοκληρώνεται  η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος που ξεκινάει το Σάββατο.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας το Σάββατο 8/10 αντιμετωπίζει την ομάδα του ΓΑΣ Βαφύρα έκτος έδρας. Η αναμέτρηση είναι ορισμένη να ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα και η ομάδα της πόλης μας είναι αισιόδοξη ότι θα καταφέρει να πετύχει την πρώτη της νίκη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου