Thursday, 25 April, 2024

Στο Final Four της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Για να καταφέρει η ομάδα του «Μέγα» να φτάσει στο final four έπρεπε να αγωνισθεί μέσα στην έδρα του «Πιερικού-Αρχέλαου» Κατερίνης.

Η ομάδα των Γιαννιτσών δείχνοντας μια μεγάλη αγωνιστική πειθαρχεία,  κατάφερε να νικήσει σε ένα πραγματικά συγκλονιστικό παιχνίδι την πολύ καλή αγωνιστικά ομάδα της Κατερίνης, στην δεύτερη παράταση και να πάρει το «ροζ» φύλλο του αγώνα στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου με σκορ 85-86.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών Δημήτρης Κυριαζής τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Σήμερα νομίζω ότι τα «παιδιά» μας έδειξαν χαρακτήρα σε όλο το παιχνίδι παρόλο που ήταν πολύ δύσκολο γιατί παίζαμε εκτός έδρας. Καταφέραμε μα μείνουμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ακόμα και στις δύο παρατάσεις που εκεί η κούραση και τα φάουλ μας έφθειραν αρκετά. Θα ήθελα δώσω συγχαρητήριά στην ομάδα του «Πιερικού-Αρχέλαου» και στον coach Φώτα για την πολύ όμορφη προσπάθεια που έκανε φέτος η ομάδα του. Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τους γονείς όλων των αθλητών μας που ακούραστα είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια».

Τα δεκάλεπτα: Α:21-17 Β:27-33 Γ:45-45 Δ:69-69

Α παρ.: 78-78  Β παρ: 85-86

Διαιτητές: Παπαγερίδης Κ., Χατζημπαλίδης Γ.

«Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Κυριαζής Δ.) Τόσιος Ι., Πολιούδης Α., Χλοπουζιάν Λ., Σερέτης Λ., Αναστασίου Τ., Ιακωβίδης Α., Κωνσταντινίδης Λ., Φιλογλίδης Ι., Κουσινόβαλης Α., Στόιτσης Α., Σωτηρίου Δ., Δημητριάδης Θ.

«Πιερικός-Αρχέλαος»: (Φώτας)Τσιριμπάσης, Αδαμίδης, Καρατζούλης, Ναβροζίδης, Πόδας, Λένος, Νούλας, Καρακώνης, Τρούμπαλος, Τσερέπι, Τσιρωνίδης, Κοσμίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου