Saturday, 20 April, 2024

Συμμετοχή της GBA σε τουρνουά μικρών ηλικιών στο Αιγίνιο!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21/12/2015, στο Αιγίνιο, το Τουρνουά φιλικών παιχνιδιών μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του «ΑΟΚ Αιγινιακός» και η Ακαδημία Μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών.DSC08362

Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν συνολικά 70 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από τέσσερα (4) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο που διαθέτει η πόλη του Αιγινίου.

DSC08344

Στο τουρνουά πήραν μέρος αθλητές της Ακαδημίας μας γεννημένοι από το 2004 έως και το 2008.Εντύπωση έκαναν οι «μικροί» (2008) των 2 ομάδων καθώς προσέφεραν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι παρά το μικρό της ηλικίας τους. Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο Τουρνουά, οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τους συναθλητές τους και τους προπονητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του «ΑΟΚ Αιγινιακός».

DSC08329

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:

Λοτζανιώτης Ηλίας (ΑΟΚ Αιγινιακός): «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών. Αυτά τα φιλικά παιχνίδια γίνονται για να χαρούν τα παιδιά το παιχνίδι του Μπάσκετ. Σκοπός μας είναι, εμείς ως προπονητές μέσα από αυτά τα παιχνίδια να προσπαθήσουμε να δώσουμε στα παιδιά το κίνητρο για να αγαπήσουν το άθλημα, αλλά και να καταφέρουμε μέσα από αυτό να φτιάξουμε σωστούς αθλητές αλλά και υγιείς πνευματικά ανθρώπους. Ευχαριστώ προσωπικά τον Μπάμπη Χαριτίδη, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλή χρονιά».

Χαριτίδης Μπάμπης (G.B.A. M. Αλέξανδρος Γιαννιτσών): «Ήταν ένα πολύ επιτυχημένο Τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκαν αθλητές ηλικίας από 11 έως 7 ετών. Όλοι οι αθλητές μας απόλαυσαν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά και -γενικά- την εκδρομή που πραγματοποιήσαμε. Κάνουμε μία προσπάθεια να δώσουμε στα παιδιά την δυνατότητα της ευχαρίστησης του αθλήματος και του παιχνιδιού. Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε καλούς αθλητές και σωστούς ανθρώπους ούτως ώστε να μπορέσουν μέσα από τον αθλητισμό να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των καιρών μας. Με βάση το παραπάνω σκεπτικό λοιπόν διοργανώνονται τα φιλικά παιχνίδια, προσπαθώντας πάντα μέσα από αυτά να αγαπήσουν τα παιδιά γενικότερα τον αθλητισμό και ειδικότερα το basketball. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του «ΑΟΚ» Ηλία Λοτζανιώτη, για την φιλοξενία αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολύ Basketball».

Να σημειωθεί τέλος ότι την αποστολή συνόδευαν επίσης οι προπονητές της Ακαδημίας Κώστας Χατζηαντωνίου και Νίκος Κοτλέας.

Συμμετοχή της GBA σε τουρνουά μικρών ηλικιών στο Αιγίνιο!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου