Thursday, 28 March, 2024

Συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους οι ‘’Ικαροι’’ Γιαννιτσών με εκτός έδρας νίκη επί της Λεπτοκαρυάς Πιερίας 58 – 74

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι  νεαροί καλαθοσφαιριστές που πλαισιώνουν το ανδρικό τμήμα των “Ικάρων” Γιαννιτσών  οι οποίοι  νίκησαν

και την ομάδα της Λεπτοκαρυάς  εκτός έδρας με  58-74 στο ΔΑΚ Λιτοχώρου.

Οι “Ίκαροι” των, Κώστα Ντουβαλέτη και Σπόντη Νίκου, συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους , πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκονται, μη αφήνοντας  πολλά περιθώρια από το πρώτο δεκάλεπτο στον αξιόλογο  αντίπαλο, αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ και κατακτώντας ακόμα μια νίκη, την έκτη συνεχόμενη. Όπλα των φιλοξενούμενων “Ικάρων” ήταν  ο ενθουσιασμός το πείσμα, η εξαιρετική άμυνα και αποδοτική επίθεση όπως επίσης ο πλουραλισμός καθώς χρησιμοποιήθηκαν και οι δώδεκα παίκτες του ρόστερ που μάλιστα χρίστηκαν και σκόρερ, μηδενός εξαιρουμένου.

«Το πρωτάθλημα της β΄κατηγορίας φέτος είναι συναρπαστικό. και είμαστε ευτυχείς που συντελούμε και εμείς σε αυτό!… Αποσκοπούμε  να αποκτήσουμε  μέσω της πρώτης μας συμμετοχής , περισσότερες εμπειρίες που θα μας φανούν χρήσιμες στο μέλλον και μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε μια χαρά!..”  σημείωσε ο Νίκος Σπόντης , υπεύθυνος των “Ικάρων”.

“… Τίποτα στο μπάσκετ  δεν είναι εύκολο… Τα πάντα χρειάζονται όραμα, επιμονή και υπομονή, τα οποία διαθέτουμε ,καρπός των οποίων είναι η καλή μας πορεία έως τώρα…Συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη για σκληρή  δουλειά, δεν επαναπαυόμαστε στο σερί των νικών αλλά κοιτάζουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να δικαιώσουμε τους κόπους μας ..” δήλωσε ο κόουτς των”Ικάρων” Ντουβαλέτης Κώστας.

Συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους οι ‘’Ικαροι’’ Γιαννιτσών με εκτός έδρας νίκη επί της Λεπτοκαρυάς Πιερίας 58 – 74

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου