Thursday, 18 April, 2024

Συνεργασία του ΓΑΣ Έδεσσας με τον Άρη Θεσσαλονίκης, με φιλικό αγώνα

Φιλική αναμέτρηση της Ανδρικής ομάδας του ΓΑΣ με την παιδική του Άρη, για την επικύρωση της συνεργασίας

Σε συνεργασία με την Κ.Α.Ε. Άρης προχωράει ο ΓΑΣ Έδεσσας. Η συνεργασία θα αφορά την Ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου μας με την αντίστοιχη του Άρη Θεσσαλονίκης.

Μετά από ενέργειες του νέου Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του ΓΑΣ Έδεσσας Δημήτρη Τσακαγιάννη, «γεννήθηκε» η ιδέα της συνεργασία των δύο συλλόγων. Σε ανταλλαγή «mails» ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ο εκπρόσωπος των Ακαδημιών της Κ.Α.Ε. Άρης κ. Μάνος Χάλαρης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι,: «Σας γνωστοποιούμε την θέληση μας να σας παρέχουμε τεχνογνωσία και να ανταλλάσουμε ιδέες για διάφορα θέματα. Πρόθεση μας είναι να στηρίξουμε ομάδες της περιφέρειας και να υποστηρίξουμε την διοργάνωση αθλητικών ημερίδων».

Αυτή η κίνηση εντάσσεται στην νέα προσπάθεια που κάνει ο ΓΑΣ Έδεσσας ώστε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο της δομές του (προπονητικές-οργανωτικές), με μεταφορά τεχνογνωσίας, από μια από τις καλύτερες Ακαδημίες μπάσκετ της χώρας, ώστε να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους αθλητές της και τις οικογένειες τους.

Η παραπάνω συνεργασία θα επικυρωθεί με την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας με την παιδική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Να σημειώσουμε ότι η παιδική ομάδα του Άρη συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων 2016, που έγινε στα Τρίκαλα και κατέλαβε την 4η θέση.

Ο Αγώνας θα γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις έξι (18:00) το απόγευμα στο ΔΑΚ της πόλης μας.

gasaris

Καλούμε τους φίλους του μπάσκετ να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Συνεργασία του ΓΑΣ Έδεσσας με τον Άρη Θεσσαλονίκης, με φιλικό αγώνα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου