Saturday, 20 April, 2024

Τέταρτη νίκη για το παιδικό τμήμα Μπάσκετ του ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών

Με νίκη συνέχισε στην πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων τις υποχρεώσεις του το παιδικό τμήμα μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών νικώντας την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης» με σκορ 56 – 20,  την Κυριακή 29-11-2015, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Ε. Μυστακίδου».

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε δυνατά και επέβαλε τον ρυθμό της δημιουργώντας έτσι μία διαφορά ασφαλείας 21 πόντων στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, συνεχίζοντας την καλή της απόδοση και στο δεύτερο ημίχρονο, μπόρεσε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας 30 πόντων, χρησιμοποιώντας έτσι στο τέταρτο δεκάλεπτο διάφορα σχήματα επιθετικά δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες  ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με το τελικό σκορ 56 – 20.

Δηλώσεις

Ο προπονητής της ομάδας του Μέγα, Χαράλαμπος Χαριτίδης, μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε τα εξής: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα που παρά τις ελλείψεις που είχε, καθώς ήταν μόλις 6 παίχτες, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα μας. Ήταν ένας αγώνας που παίχτηκε όμορφο basketball σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Οι παίχτες μου έμειναν συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και έτσι καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή και να κερδίσουμε το ματς. Πιστεύω ότι τα παιδιά μας έχουν την διάθεση να δουλέψουμε στο γήπεδο και να βελτιώσουμε τα λάθη μας παρουσιάζοντας ένα όμορφο σύνολο. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παραβρέθηκε στον αγώνα και βοηθάει με την παρουσία του την προσπάθειά μας».

Τα δεκάλεπτα: A΄ 14-7, Β΄ 16-2, Γ΄ 16-0, Δ΄ 10-2.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Χ. Χαριτίδης – Γ. Κασιμίδης) : Γραικός Γ. 8π, Βενιτσανόπουλος Α. 6π, Παπασταύρου Α., Καλβάκης Θ. 3π, Βαφειάδης Α. 2π,  Αναστασιάδης Γ. 2π, Χατζηλαμπρινός Σ. 11π, Καραγιώργος Α. 2π, Στόιτσης Κ. 18π, Γιαλαμάς Κ., Μυλωνάς Δ. 4π., Μπάρπας Δ.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης (Ν. Τιριακίδης): Τσιτιρίδης Α., Μιχαηλίδης Ε., Πάρδας Ν., Σιακαβάρας Δ. 2π., Κοκκινίδης Η. 17π., Παπαδόπουλος Κ. 1π.

Τέταρτη νίκη για το παιδικό τμήμα Μπάσκετ του ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου