Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για το παιδικό τμήμα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών 

Με νίκη συνέχισε στην τρίτη κατά σειρά αγωνιστική τις υποχρεώσεις του το παιδικό τμήμα μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών νικώντας την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Πανεδεσσαϊκού» με σκορ 54 – 48,  την Κυριακή 8-11-2015, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Ε. Μυστακίδου».

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε νωχελικά κάνοντας πολλά λάθη στην επίθεσή της, με αποτέλεσμα στο πρώτο δεκάλεπτο να χάνει με 4 πόντους (11-15). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, με όπλο της την πολύ δυνατή άμυνα, κατάφερε να βρει και να επιβάλει τον ρυθμό της και επιθετικά, με αποτέλεσμα να «κλείσει» το ημίχρονο του αγώνα με σκορ 30 – 23.

Η ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, συνεχίζοντας την καλή της απόδοση και στο τρίτο δεκάλεπτο, μπόρεσε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας 15 πόντων, χρησιμοποιώντας έτσι στο τέταρτο δεκάλεπτο διάφορα σχήματα επιθετικά δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες  ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με το τελικό σκορ 54 – 48.

Δηλώσεις

Ο προπονητής της ομάδας του Μέγα, Χαράλαμπος Χαριτίδης, μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε τα εξής: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου. Ήταν ένας αγώνας που παίχτηκε όμορφο basketball δυστυχώς μόνο στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την διάρκειά μας μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε τα πολύ καλά μας διαστήματα ακόμα μεγαλύτερα. Υποτιμήσαμε στην αρχή τον αντίπαλό  μας, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και αυτό μας οδήγησε σε ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο. Πιστεύω ότι τα παιδιά μας έχουν την διάθεση να δουλέψουμε στο γήπεδο και να βελτιώσουμε τα λάθη μας παρουσιάζοντας ένα όμορφο σύνολο αλλά και να παίζουμε όμορφο basketball. Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές της Έδεσσας και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παραβρέθηκε στον αγώνα και βοηθάει με την παρουσία του την προσπάθειά μας».

Ο υπεύθυνος της ομάδας, Γιάννης Κασιμίδης, μεταξύ άλλων, είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την νίκη της. Σκοπός μας φέτος σαν τμήμα, αλλά και σαν Ακαδημία έχοντας 190 αθλητές, είναι να μάθουν να αγωνίζονται σωστά όλα να παιδιά. Σε αυτές τις ηλικίες η ουσία βρίσκεται στον αθλητισμό και όχι αποκλειστικά στη νίκη. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι καλλιεργούν αξίες που δεν μπορούν να πάρουν από άλλες στιγμές της ζωής τους και αυτός είναι ο στόχος μας.

Τώρα, σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι παίκτες μας μαζί με τον coach έχουν δουλέψει πάρα πολύ σκληρά αυτούς τους δύο μήνες και πιστεύω ότι σε κάθε αγώνα θα γίνονται καλύτεροι γιατί αγωνιστικά  έχουν να δώσουν πολλά ακόμα, δείχνοντας μεγάλη διάθεση και θέληση σε κάθε προπόνηση. Τέλος, να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας της Έδεσσας για την προσπάθειά τους και να πω  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που έρχονται σε κάθε αγώνα και στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους αλλά και την ομάδας – Ακαδημίας μας».

Τα δεκάλεπτα: A΄ 11-15, Β΄ 19-8, Γ΄ 15-7, Δ΄ 9-18.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Χ. Χαριτίδης – Γ. Κασιμίδης) : Χατζηαντωνίου Σ., Γραικός Γ. 8π, Τζανίδης Π. , Βενιτσανόπουλος Α. 5π, Παπασταύρου Α., Σαββίδης Σ., Καλβάκης Θ. 2π, Βαφειάδης Α. 1π,  Αναστασιάδης Γ. 2π, Χατζηλαμπρινός Σ. 23π, Καραγιώργος Α. 3π, Πετρίδης Γ. 10π.

Πανεδεσσαϊκός (Μ. Πούφλη): Ζήμνας Α. 13π, Κληντσάρης Ι., Κοβάτσης Γ., Σταυρακίδης Α., Γιανούλτσης Ι 15π, Καραισαρίδης Λ., Κόζιας Η., Νάνος Δ. 8π, Γκουγκούδης Χ. 2π., Στογιάννης Π. 4π., Νησιαγκάς Κ. 6π.

Τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για το παιδικό τμήμα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου