Tuesday, 16 April, 2024

Μόνο νίκη θέλει σήμερα ο Εδεσσαϊκός

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο.
Και αυτή την Κυριακή η ομάδα του Εδεσσαϊκού, δίνει ένα δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο την πρωτοπόρο ΑΕΠ Κοζάνης, που έχει το απόλυτο στις τρείς πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και οδηγούν την κούρσα με 9 βαθμούς μαζί με τον Μακεδονικό.
Από την άλλη πλευρά,οι Πράσινοι μετά την ήττα στα Γιαννιτσά παρέμειναν στους 6 βαθμούς έχοντας δύο νίκες και μία ήττα με συντελεστή τερμάτων (4-2)
Την άλλη εβδομάδα ο Εδεσσαϊκός θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να αγωνιστεί στην Λευκιμμη που έχει πλαστικό γήπεδο, δεν έχει ξεκινήσει καλά και φυσικά θα καίγεται για βαθμούς και στις 28 του μηνός στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει στην Ευκαρπια τον Μακεδονικό.

Ο σημερινός αγώνας που θα ξεκινήσει στις 15:00,ίσως να είναι και ο τελευταίος για τον Εδεσσαικό που θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος στο φιλόξενο Ριζάρι καθώς υπάρχει πάντα η αισιοδοξη πλευρά και το πολύ πιθανό σενάριο ο Εδεσσαϊκός τον Δεκέμβριο επιτέλους να μπει στο σπίτι του. Η αλήθεια είναι ότι τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και το τεχνικό team έχουν κουραστεί πάρα πολύ από την όλη κατάσταση, περιμένοντας πως και πως την επιστροφή των προπονήσεων στο Φόρης Γεντζής.
Εχθές μετά την πρωινή προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Ζαζόπουλος γνωστοποίησε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστων που θα έχει μαζί του με την αποστολή να αποτελείται από τους:
Τεντζερη, Ερυθροπουλο, Βαλαβανη, Αβραμίδη, Μωυσίδη, Καλλια, Καλαμπακα, Κεραμυδα, Μαυροπουλο, Νικολαΐδη Προυντση,Κατικαριδη, Γιαννόπουλο, Τεμερτζογλου, Μισκο, Κυζιριδη, Σπαρτιάτη, Ντόγο,Φουδουλη, Αταλασιδη, Βυρο και Μεληκιωτη.
Ο κύριος Πολυχρονιου από την Καστοριά με βοηθούς τους κυρίους Δουμτση και Πάνου από την Φλώρινα, θα είναι η διαιτητική τριπλετα που όρισε η αρμόδια εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ , με παρατηρητή διαιτησίας τον κ.Τσακνακη από τον σύνδεσμο Λάρισας

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής έχουμε τις εξής αναμετρήσεις
Θύελλα Σαρακηνών-Λευκίμμη (13:00)
Κοζανη-ΑΣ Γιαννιτσά
ΟΦ Αγίου Ματθαίου-Μ.Αλεξανδρος Τρικάλων
Μακεδονικός-Αστέρας Καληράχης
Ποσειδώνας Μηχανιώνας-Ηρακλής Αμπελοκήπων

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου