Friday, 29 March, 2024

Νέο σοκ στον Παναθηναϊκό: Εκτός με Σλάβια και ο Αλεξανδρόπουλος

Μετά τον Μπαρτ Σένκεφελντ, εκτός αποστολής για το ματς με τη Σλάβια Πράγας μένει και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος λόγω ίωσης

Παραμονές του αγώνα με τη Σλάβια Πράγας και τα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μόνο ευχάριστα δεν είναι.

Μετά τον Μπαρτ Σένκεφελντ, που όπως έγινε χθες γνωστό δε θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς της Τσεχίας λόγω ίωσης, εκτός έμεινε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο νεαρός μέσος είναι κι αυτός ένα από τα θύματα της ίωσης που «θέρισε» τις τελευταίες μέρες το Κορωπί (είχαν και οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ τις προηγούμενες μέρες) και κόπηκε από την αποστολή που θα πετάξει για Πράγα.

Ως εκ τούτου, οι Πράσινοι δε θα έχουν στο πρώτο παιχνίδι με τη Σλάβια δύο βασικά στελέχη τους, τον Σένκεφελντ και τον Αλεξανδρόπουλο, με τον Γιοβάνοβιτς να προβληματίζεται όσον αφορά τις λύσεις που πρέπει να βρει. Δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός, κυρίως μετά την απουσία του ολλανδού κεντρικού αμυντικού, να παίξει με τρεις στόπερ, προκειμένου να είναι περισσότερο συμπαγής.

Δηλαδή με τους Σάρλια, Μάγκνουσον και έναν εκ των Πούγγουρα ή Σάντσες (ο Αργεντινός έχει δοκιμαστεί και πάλι σε αυτήν τη θέση).

Παράλληλα, στη μεσαία γραμμή κερδίζει πλέον πόντους η συμμετοχή του Τσέριν, από τη στιγμή που ο Αλεξανδρόπουλος έμεινε εκτός.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου