Thursday, 28 March, 2024

Νίκη της ομάδας του Μέγα στο μπάσκετ

Ένα όμορφο αγωνιστικά απόγευμα επιφύλασσε στους φίλους του μπάσκετ που παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν

το παιχνίδι ανάμεσα στον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών και στην ομάδα του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας, το Σάββατο 14/12/2019 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» που βρήκε την ομάδα των Γιαννιτσών νικήτρια με σκορ 69-64 στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.
Η ομάδα των Γιαννιτσών ξεκινώντας το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με πολύ καλή άμυνα κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό και να φτάσει στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να βρίσκετε μπροστά στο σκορ με 22-14
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Γουμένισσας προσπαθώντας να αντιδράσει και εκμεταλλευόμενη τα επιθετικά λάθη της ομάδας του «Μέγα» κατάφερε να μειώσει την διαφορά και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να βρει την ομάδα των Γιαννιτσών να προηγείται με σκορ 44-33.
Με τον ίδιο τρόπο κύλισε και το τρίτο δεκάλεπτο με τις ομάδες να παίζουν ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση αλλά να κυριαρχούν και από τις δύο πλευρές τα λάθη με αποτέλεσμά η διαφορά να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο και το σκορ να βρίσκετε στο τέλος του δεκαλέπτου στο 56-48.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο εκνευρισμός από την πλευρά του «Μέγα» «έβαλαν» στο παιχνίδι την ομάδα της Γουμένισσας που βρέθηκε τρία λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού να έχει μειώσει την διαφορά και να βρίσκετε έναν πόντο πάνω στο σκορ.
Η αντίδραση της ομάδας των Γιαννιτσών σε εκείνο το σημείο ήταν άμεση καταφέρνοντας να «βγάλει» τις άμυνες και να ευστοχήσει στις βολές από τα φάουλ που κέρδισε φτάνοντας έτσι στο τέλος του παιχνιδιού να πάρει το ροζ φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 69-64.
Ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών Γιάννης Κασιμίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα «παιδιά» για την σημερινή τους νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Σήμερα η ομάδα μας παρουσίασε δύο πρόσωπα, το ένα στο πρώτο ημίχρονο που παίξαμε πάρα πολύ δυνατά στην άμυνα ελέγχοντας έτσι και τον ρυθμό στην επίθεση και το δεύτερο, στο δεύτερο ημίχρονο που συνεχίσαμε την καλή μας άμυνα αλλά είχαμε μεγάλο εκνευρισμό στην επίθεση κάνοντας πολλά λάθη και βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τον αντίπαλο μας μες το παιχνίδι.
Η ομάδα μας αποτελείτε από νέους ηλικιακά παίκτες και αυτά τα «αγωνιστικά κενά» είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να βρίσκουμε γρήγορα λύσεις. Στα θετικά είναι σήμερα χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες μας και πήραμε μεγάλη βοήθεια στην άμυνα από όλους.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήρθαν να παρακολουθήσουν των αγώνα μας και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας.»

Τα δεκάλεπτα: Α:22-14 Β:40-33 Γ:56-48 Δ:69-64

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.5π,Χερκελετζής Β.13π, Στόιτσης Κ. 8π, Βασιλειάδης Ι. , Παπαμανώλης Π.. 15π, Παπαδόπουλος Γ. 2π, Παρτσαλάκης Σ. 2π, Μαυρένης Δ., Χατζηλαμπρινός Σ. 18π, Ποζουκίδης Π. 2π, Μόσχου Κ. 4π, Κουτρουλός Σ.

«Α.ο.κ. Γουμένισσας» (Ν. Κοτλέας) Αγγελοστογιάννης 3π, Καραφύλτσης, Κώστας 23π, Τζάκος 2π, Πούλος 8π, Παπαγεωργίου 8π, Καλβάκης 5π, Τάσιος 3π, Παμπουχίδης, Τζιτζίδης 9π, Αντωνίου 3π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου