Friday, 19 April, 2024

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών: Κοπή Βασιλόπιτας και βραβεύσεις αθλητών

Με μια σεμνή γιορτή πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στο Λουδία.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών αθλητές, μέλη του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, οι προπονητές και γονείς των αθλητών.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έγιναν οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα το 2022 και της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας του ΝΟΓ Ευαγγελία Φράγκου για τις διεθνείς και Πανελλήνιες διακρίσεις της. Μαζί με τους αθλητές τιμήθηκαν και οι δύο προπονητές του ΝΟΓ Βασίλης Τσαλικίδης και Κατερίνα Μπαλλή, οι οποίοι εκτός από προπονητές είναι και αθλητές με διεθνείς και πανελλήνιες διακρίσεις αντίστοιχα που έχουν αγωνιστεί και τιμήσει τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών τα προηγούμενα έτη.

Το φλουρί κέρδισε η αθλήτρια Αρετάκη Ελπίδα.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά για το 2023, με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες. Η ομάδα μας μεγαλώνει και το μέλλον έχει τους καλύτερους οιωνούς… δείτε περισσότερα στη σελίδα του ΝΟΓ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου