Friday, 29 March, 2024

Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ με την κόρη του και άλλα 7 άτομα σε συντριβή ελικοπτέρου

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.
Την είδηση μετέδωσε το ΤΜΖ.
Εννέα οι νεκροί από την πτώση του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ
Ο άνθρωπος που πολλοί «βάφτισαν» διάδοχο του Μάικλ Τζόρνταν, ο Κόμπι Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών το πρωινό της 26ης Ιανουαρίου, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο που επέβαινε.
Μαζί με τον θρύλο του NBA, σκοτώθηκε και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα. Και ενώ αρχικά έγινε γνωστό πως από την πτώση σκοτώθηκαν συνολικά 5 άτομα, τελικά στο ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-76B, επέβαιναν 9 άτομα (8 και ο πιλότος).
Μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, που φαίνεται πως πήγαιναν σε αγώνα μπάσκετ, ήταν επίσης ο Τζον Αλτομπέλι, προπονητής μπέιζμπολ σε κολέγιο της επαρχίας Όραντζ, η γυναίκα του Κέρι και η 13χρονη κόρη τους Αλίσα, που έπαιζε μπάσκετ στην ίδια ομάδα με την 13χρονη Τζιάνα. Ανάμεσα στα θύματα και η Κριστίνα Μάουζερ, βοηθός του Κόμπι Μπράιαντ.
Παγκόσμιος θρήνος για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ ,που σκοτώθηκε την Κυριακή μαζί με την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα και επτά ακόμη άτομα, όταν το ελικόπτερό που επέβαιναν, συνετρίβη στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.
Ένας από αυτούς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που πληγώθηκε από τον θάνατο του ινδάλματός του, με αποτέλεσμα να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς του στο Twitter και το Instagram!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν άλλωστε ένας από τους παίκτες που εκτιμούσε απεριόριστα ο Κόμπι Μπράιαντ, με τους δυο τους να έχουν δουλέψει και μαζί σε offseason του NBA.
fthis.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου