Thursday, 28 March, 2024

Ξεκινά τη Δευτέρα η ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσά

Ξεκινά τη Δευτέρα στις 6:30 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, η ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσών με τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας.
Ήδη ο σύλλογος έστειλε προσκλήσεις σε χορηγούς και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν στην πρώτη της ομάδας την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 6:30μ.μ στο δημοτικό στάδιο.
Κανονικά παρόν στην πρώτη θα δώσουν οι Καροαγλανίδης, Πέλκας, Ευθυμιάδης, Μπαμπαλής, Παντεκίδης, Σερα, Μουρικι, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος και Τοψής που συνεχίζουν κανονικά με την ομάδα.
Παρόν στην πρώτη θα δώσουν και οι νεαροί πολλά υποσχόμενοι Κώστας Γιώργος και Σαλονικίδης Γιάννης από την Ακαδημία Γιαννιτσών, Γεροντίδης Νίκος, Στεφανίδης Ζαχαρίας από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και Χατζηλιάδης Γιώργος και Στεργιου Μιχάλης από Αραβησσό που αποκτήθηκαν από τον σύλλογο.
Η ομάδα από αύριο θα ανακοινώσει τις πρώτες από τις 8 με 10 μεταγραφές πρώτης γραμμής που ετοιμάζει.
Ήδη, ο Σύλλογος, έχει έρθει σε συμφωνία με πρωτοκλασάτα ονόματα, που αναμένεται να προκαλέσουν εντύπωση με την ανακοίνωση τους. Κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες, πολλοί από τις μεταγραφές αναμένεται να δώσουν παρόν στην πρώτη της ομάδας μας.
Ο Σύλλογος ευελπιστεί και θέτει ως στόχο το καλό ποδόσφαιρο, την προώθησή νέων ταλαντούχων και ταυτόχρονα μια πολύ καλύτερη παρουσία από την περσινή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο Γιαννιτσών ενώ από τις 30 Ιουλίου θα παραδοθεί το πλήρες ανακαινισμένο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου (φώτο από το γήπεδο) όπου θα αποτελεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου με δικά της κεφάλαια, ανακαίνισε πλήρως το γήπεδο, ενώ εγκατάστησε και πλήρες κλειστό γυμναστήριο με σύγχρονα όργανα γυμναστικής.
Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με την καθοδήγηση του τεχνικού τιμ με επικεφαλής τον Τίμο Καβακά.
Γ.Χ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου