Thursday, 28 March, 2024

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast ξεκινούν τις προσπάθειες τους το Σάββατο

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast ξεκινούν τις προσπάθειες τους το Σάββατο 19/10 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μελίκης στις 18:00

με την ομάδα του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια. Η ομάδα των Ίκαρων Rolloplast είναι έτοιμη και πάνοπλη να ξεκινήσει τις προσπάθειες τις για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε την ηθική και υλική στήριξη των χορηγών μας, όπου δύσκολους καιρούς γίνονται οι σύμμαχοι των προσπαθειών μας, κάποιοι από τους χορηγούς είναι οι εξής: Rolloplast (τα καλύτερα κουφώματα για το σπίτι και την επιχείρηση), Αlpha Τεχνική (εκτυπωτικά και ταμειακά μηχανήματα), Λόγος της Πέλλας (η πληρέστερη ηλεκτρονική εφημερίδα), Χατζητσίνας Γρηγόρης και ΣΙΑ (ξυλεία, πάγκους, βρύσες και ότι άλλο χρειάζεται η κατασκευή και ανακαίνιση ενός σπιτιού), Γερμανός (κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας), Καρακιολάς (καινοτόμα φωτιστικά και ηλεκτρολογικά είδη), Αφοί Γ. Χατζημλάδη (Ότι χρειαστείς για τον κήπο και το χωράφι), Vres Asfalisi.gr (τα πάντα ποιοτικά και φθηνά για την ασφάλιση), Κάβα Ποτών ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Τα ποιοτικότερα ποτά στις καλύτερες τιμές), ELECTRO NET Παντζαρτζίδης (ποικιλία και γνώση στα ηλεκτρικά είδη), Εποχές 2GO (ο καλύτερος καφές της πόλης), Γραμματικού Ευάγγελος (γεωργικά εφόδια που υποστηρίζουν τον αγρότη), DANIO.gr (τα πάντα για τα δάνεια), FAME RADIO (η καλύτερη μουσική μόνο εδώ), Λέβας Θωμάς VIP TAXI (ασφάλεια και συνέπεια στη μετακίνηση), TAILOR Italian wear (ποιότητα και γνώση στο ρούχο), Απεντομώσεις Γραμματικού (απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις και συντήρηση πρασίνου).
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΥΨΗΛΟΙ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΈΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου