Saturday, 20 April, 2024

Άθλος Αλεξάνδρειας-Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast, το Σάββατο 23/11

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast το Σάββατο 16/11 έδωσαν το δεύτερο τους παιχνίδι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της ΕΚΑΣΚΕΜ, μπροστά στο κοινό της πόλης των Γιαννιτσών

με την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν ήταν νικηφόρο αυτή την φορά για την ομάδα των Γιαννιτσών όπου οι Ίκαροι Rolloplast έχασαν με 7 πόντους διαφορά (71-78) σε ένα παιχνίδι που οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast είχαν πολλές απουσίες! Πιο συγκεκριμένα το σκορ έληξε 71-78 υπέρ της ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας και τα δεκάλεπτα ήταν:
Α. 12-21, Β. 30-37, Γ. 48-59, Δ. 71-78.


Το σκορ των δεκαλέπτων αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση του αγώνα, όπου οι παίκτες του Καραμιχάλη μπήκαν νωθρά στα πρώτα δεκάλεπτα, έχοντας ο ΑΟΚ τα ηνία του παιχνιδιού από την αρχή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast ανέβασαν την πίεση τους και πλησίασαν επικίνδυνα την ομάδα της Βέροιας δίχως όμως να καταφέρουν να πάρουν και τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα! Αυτό που αξίζει συγχαρητηρίων είναι η έντονη παρουσία του κόσμου και ιδιαίτερα των πολλών μικρών αθλητών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου!


Την επόμενη αγωνιστική 23/11 η ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών Rolloplast ταξιδεύει στη Μελίκη έχοντας την υποστήριξη Fame Radio για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μελίκης στις 18:00. Οι Ίκαροι Γιαννιτσών καλούν τον κόσμο της πόλης των Γιαννιτσών να παρακολουθεί και να στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας, από το γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια, από τον Λόγο της Πέλλας (https://logospellas.gr/), από το site της ομάδας (http://ikaroigiannitsonbc.gr/) και από τα social media της ομάδα σε facebook (Ίκαροι) και στο instagram (ikaroigiannitson).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου