Wednesday, 24 April, 2024

Οι Μαυραετοί του Μελισσίου θριάμβευσαν επί της Δόξας Μανδάλου 4-0

Στα παλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Πέλλας, η ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ επικράτησε με το ευρύ σκορ των 4-0

της ΔΟΞΑΣ ΜΑΝΔΑΛΟΥ στο ντέρμπυ της αγωνιστικής, στο Δημοτικό στάδιο Μελισσίου.
Οι γηπεδούχοι από την έναρξη του αγώνα πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, την κατοχή και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες από τα πρώτα κιόλας λεπτά, κάνοντας επιθέσεις από τα πλάγια δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων, μέχρι το 25 λεπτό. Στη συνέχεια όμως το συνεχές επιθετικό σφυροκόπημα απέδωσε καρπούς.
Το σκόρ άνοιξε στο 26΄ο Κυζιρίδης με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής,
Και τα διπλασίασε με κοντινό δυνατό σουτ ο Τζήμας, για να λήξει το α΄ ημίχρονο με 2-0.
Η ίδια εικόνα της αναμέτρησης συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να δημιουργούν και σπαταλούν πλήθος ευκαιριών.
Τελικά στο 70΄και πάλι ο Τζήμας με απευθείας χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή πέτυχε το 3-0.
Και σκορ έκλεισε στο 80 ο Πισμισάκης με κοντινό δυνατό σουτ, μετά από πολύ ωραία συνεργασία όλης της επιθετικής γραμμής των γηπεδούχων.
Η διαιτησία των κκ Δαργινίδη, Δέλλιου και Συρώκα, ήταν άριστη.
Από τους νικητές δεν υστέρησε κανείς, ενώ από τη ΔΟΞΑ Μανδάλου που είχε απουσίες, τίποτε δεν θύμιζε την παλιά ισχυρή ομάδα.
Η σύνθεση της νικήτριας: (Σερέτης Ι) Δεληχατζής, Θεοδωρούδης (Σιδέρης), Ασλανίδης, Βερβελές, Ξανθόπουλός (Χατζηδάκης Β) , Χατζηπαρασίδης, Κυζιρίδης (Χατζόγλου), Τζήμας, Γκότσης (Πισμισάκης Α), Χωραφάς (Παναγιωτίδης), Πισμισάκης Ι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου