Tuesday, 19 March, 2024

Ολοκληρώθηκε η κορυφαία διοργάνωση τένις

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με πολύ μεγάλη επιτυχία η κορυφαία διοργάνωση τένις που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας

με εξαίρεση τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του TATOI Club, σε ένα πολύ γεμάτο αγωνιστικό 4ήμερο (11-14 Σεπτεμβρίου) οι φίλοι του τένις και του αθλητισμού, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αγώνες τένις υψηλού επιπέδου και να βοηθήσουν την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών να πετύχει τον μεγάλο της στόχο.
Με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά στη σύνθεση της, η Εθνική μας ομάδα τένις συμμετείχε στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών «Davis Cup 2019», τη σπουδαιότερη διοργάνωση τένις σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.


Στο πλευρό της Εθνικής ομάδας βρέθηκε η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO, ηγέτιδα εταιρεία στα Πιστοποιημένα Οικολογικά χρώματα στην Ελληνική αγορά και με ιστορία μεγαλύτερη των 70 χρόνων, ως υπερήφανος χορηγός του φετινού Davis Cup στην Αθήνα, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας, στο πλαίσιο του χορηγικού της προγράμματος, που στόχο έχει κάθε χρόνο την υποστήριξη ενεργειών που έχουν σχέση με την οικολογία, τον αθλητισμό, αλλά και την γενικότερη ανάδειξη της χώρας μας στο εξωτερικό.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχοντας στο πλευρό του την ενθουσιώδη υποστήριξη του Ελληνικού κοινού πέτυχε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καταλαμβάνοντας την 3η θέση, ανάμεσα στις 8 Εθνικές ομάδες που συμμετείχαν. Εκτός του Στέφανου Τσιτσιπά, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Χατζηνικολάου είχε στην διάθεσή του και τους Μιχάλη Περβολαράκη, Μάρκο Καλοβελώνη και Πέτρο Τσιτσιπά.
Περισσότερες πληροφορίες για την VECHRO: www.vechro.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου