Tuesday, 19 March, 2024

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ριβάλντο-Ζιοβάνι-Καστίγιο έκρυψαν τη μπάλα στο πιο ομαδικό γκολ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-1 του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2004-05 με τους Ριβάλντο-Ζιοβάνι-Καστίγιο να κρύβουν τη μπάλα στο πέμπτο γκολ των “ερυθρόλευκων”

σε ένα από τα πιο ομαδικά γκολ όλων των εποχών σε ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Στο παιχνίδι της σεζόν 2004-5 ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-1 του ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” με τους Ριβάλντο, Ζιοβάνι, Καστίγιο να κρύβουν τη μπάλα στο πέμπτο γκολ των “ερυθρόλευκων” πετυχαίνοντας ένα από τα πιο ομαδικά γκολ που έχουν μπει ποτέ σε παιχνίδι των δύο ομάδων.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άλλαξαν επτά πάσες σε τριάντα μέτρα κάνοντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην μπορούν να τους μαρκάρουν και τελικό αποδέκτη και σκόρερ τον Καστίγιο που έγραψε το 5-1.
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η προπόνηση του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Τετάρτη 19:30, novasports1HD). Ο Πέδρο Μαρτίνς προπόνησε την ομάδα στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 24 ποδοσφαιριστές. Την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Εκτός πλάνων τέθηκε εκ νέου ο Ντρέγκερ με τον Ανδρούτσο να μπαίνει πάλι αποστολή. Σε σχέση με την 11άδα εφόσον επιλεγεί το 4-3-3 θα αποτελείται από τους: Σα-Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ-Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη-Φορτούνη, Μπρούμα και Ελ Αραμπί. Εάν ο Μαρτίνς πάει στο 4-2-3-1 τότε θα είναι επιτελικός ο Φορτούνης και οι Μπρούμα με Βρουσάι ή Μασούρα στα δύο άκρα της επίθεσης.
Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.
gazzetta.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου