Friday, 19 April, 2024

Ομάδα βόλεϊ Νεανίδων Μίλωνα Γιαννιτσών: Πρόκριση στην τελική 8αδα της Β. Ελλάδας

Η ομάδα βόλεϊ Νεανίδων του Α.Ο.Π. Μίλωνα Γιαννιτσών, πέτυχε πρόκριση στην τελική 8αδα της Β. Ελλάδας

Μακεδονία-Θράκη-Θεσσαλία-Ήπειρος, ως πρωταθλήτρια ομάδα της Ε.Σ.ΠΕ. Μακεδονίας και συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20, που πραγματοποιείται από την ΕΟΠΕ.

Ο ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών κληρώθηκε στον Β΄όμιλο, μαζί με τις ομάδες ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης,  Α.Σ. ΕΛΠΙΣ Αμπελοκήπων και Α.Ο. Αμαζόνες Μαϊστρου Αλεξανδρούπολης. Οι 2 πρώτες ομάδες θα παίξουν με τις 2 πρώτες  του Α ομίλου και οι νικήτριες θα καταρτίσουν την τελική πανελλήνια τετράδα. Η ομάδα κατεβαίνει κυρίως με μικρότερες αθλήτριες και συγκεκριμένα με τις κορασίδες  που φέτος κατέκτησαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Μακεδονίας νικώντας τον Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-2 σετ. Θα συμμετέχουν  όσες από τις νεανίδες μπορούν, καθώς οι περισσότερες φοιτούν στην 3η λυκείου και είναι φοιτήτριες. Στόχος είναι μια δυναμική παρουσία και η αποκομιδή εμπειριών από μια τέτοια διοργάνωση. 

ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών, αθλήτριες: Δήμητρα Κώστα, Κάλυ Μπογιατζή, Μαρία Κάμτση, Χαρούλα Σαβουλίδου, Αιμιλία Γαργάλα,  Κουλάφι Μαρκέλα, Μυλοθρίδου Ευαγγελία, Θωμαίδου Έλενα, Παπαδοπούλου Έλενα, Τσιμπίνη Αννέτα, Χρυσίδου Μαργαρίτα, Δήμητρα Τσαρτσαράκη, Στεφανία Πορτοκαλίδου, Βασιλική Τουκατζή, Κατερίνα Στεφανίδου, Ιωάννα Καφετζάκη, Χρυσίδου Μαριλένα.

Προπονήτρια: Δώρα Συλλέκτη   Η ΕΟΠΕ όρισε έδρα του Β΄ ομίλου την Θεσσαλονίκη και οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 10/3, την Παρασκευή 11/3 και την Σάββατο 12/3.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Πέμπτη 10/3

16.00 ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών-Α.Ο.Αμαζόνες Αλεξανδρούπολης-γυμν. Ι. Λεμονίδης

19.00 ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης-Α.Σ. ΕΛΠΙΣ Αμπελοκήπων- γυμν.Βότση

Παρασκευή 11/3

15.00 Α.Ο. Αμαζόνες Αλεξανδρούπολης-ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκη- ΕΑΚ Σταυρούπολης

17.00 Α.Σ. ΕΛΠΙΣ Αμπελοκήπων-ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών-γυμν. Ι. Λεμονίδης

Σάββατο 12/3

15.00 ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης-ΕΑΚ Σταυρούπολης

15.30  Α.Ο. Αμαζόνες Αλεξανδρούπολης-Α.Σ. ΕΛΠΙΣ Αμπελοκήπων-γυμν. Ι. Λεμονίδης 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου