Thursday, 28 March, 2024

Ομοσπονδία Πάλης: Μηνύσεις και ολονύχτια παραμονή στα κρατητήρια!

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν τη νύχτα στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.
Πρώτο το Piperata.gr είχε αποκαλύψει πως το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών είχε καθαιρέσει το ΔΣ της Ομοσπονδίας για παράβαση καθήκοντος.
Αυτή λοιπόν η Διοίκηση που έχει καθαιρεθεί και η απόφαση μένει ακόμα να καθαρογραφεί και να κοινοποιηθεί, ώστε να διοριστεί προσωρινή διοίκηση, αποφάσισε να συγκαλέσει τακτική Γενική Συνέλευση.
Όλο αυτό το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κόλπους των σωματείων με τη νυν διοίκηση να έχει αρχίσει να χάνει την επιρροή της και να βλέπει τα σωματεία να φυλλορροούν κυριολεκτικά.
Με γνώμονα λοιπόν αυτή την απώλεια επιρροής, η Διοίκηση που έχει καθαιρεθεί, όπως προαναφέραμε, κάλεσε στη Γενική Συνέλευση και δύο σωματεία τα οποία ωστόσο δεν διαθέτουν καμία αθλητική αναγνώριση.
Αυτό σημαίνει πως τα δύο αυτά σωματεία δε θα έπρεπε καν να έχουν κληθεί στη Συνέλευση και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο προκλήθηκε πανδαιμόνιο.
Κλήθηκε η αστυνομία στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης και υποβλήθηκε μήνυση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Τραμπάκουλα. Όπως ήταν φυσικό η Συνέλευση διαλύθηκε και η υπόλοιπη νύχτα πέρασε μέσα στο κρατητήριο.
Τα περαιτέρω θα εξελιχθούν στην Εισαγγελία Αθηνών, όπου θα παρουσιαστούν εντός της ημέρας.
Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
piperata.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου